Párhoz társulnék kecskeméten a högy örömére . Cici gyúrás, simogatás csókolgatás terén!
Badacsony környékén párhoz csatlakoznek
Sziasztok!
Budapesten és környékén ismerkednék igényes párral!
Leginkább a hármas szex vonz,de a cuckoldot is kedvelem!
Magamról pár mondat:
32 éves,igényes,jól szituált,sportos,nagy intimű (valós 22cm),tisztelet tudó srác vagyok és szeretek élvezetet okozni a hölgyeknek,számomra ez a legfontosabb a hármas szexben!
Budapesten és környékén ismerkednék igényes párral!
Leginkább a hármas szex vonz,de a cuckoldot is kedvelem!
Magamról pár mondat:
32 éves,igényes,jól szituált,sportos,nagy intimű (valós 22cm),tisztelet tudó srác vagyok és szeretek élvezetet okozni a hölgyeknek,számomra ez a legfontosabb a hármas szexben!
Sziasztok ma estére keresünk hetero párt ahol két negyvenes pasi kényeztethetne a hölgyet. Helyünk nincs mi mennénk vagy autós találkozó. Lehetöleg Pest megyében.
40-es házaspár bi férfi taggal hasonló párt keres, ahol a hangsúly a fiús játékokon van.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok. Gödöllő környèki párok vannak?
Sziasztok! Úgy hiszem mindennek megfelelek. Prîvátban várom válaszotok!
(Ez egy válasz szepfenekuaphrodite üzenetére (2024. 05. 04. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 04. szombat 21:59

Sziasztok.Fiatalos 40-es párként,elsősorban mediterán,capuccino,sötétebb tonúsu férfiak jelentkezését várjuk, 25-45 éves korig aki kettesben vagy hármasban csatlakozna hozzánk kizálólag hetero alapon a hölgy örömére.A párosunk férfi tagja hármasban leginkább csak nézelődő szerepben lenne (cuckold) de nem kizárt a látvány hevében később beszállna.Kettesben ha a férfi tagunk nincs jelen akkor fotót és videót kérne az együttlétről,természetesen a férfi arca nélkül.Mindenkinek sikeres keresgélést és élvezetben gazdag pillanatokat kivánunk.

Sziasztok.Fiatalos 40-es párként,elsősorban mediterán,capuccino,sötétebb tonúsu férfiak jelentkezését várjuk, 25-45 éves korig aki kettesben vagy hármasban csatlakozna hozzánk kizálólag hetero alapon a hölgy örömére.A párosunk férfi tagja hármasban leginkább csak nézelődő szerepben lenne (cuckold) de nem kizárt a látvány hevében később beszállna.Kettesben ha a férfi tagunk nincs jelen akkor fotót és videót kérne az együttlétről,természetesen a férfi arca nélkül.Mindenkinek sikeres keresgélést és élvezetben gazdag pillanatokat kivánunk.

Holnap (05.05.) délután Pesterzsébet Dunaparton/erdőben párral, hölggyel autós kalandban benne lennék. Többes, cuckold, kukkolás.
Sziasztok! Ma este pár hölgy tagját masszíroznám egy kiadós szex előtt . Gyöngyös és környéke ..
Sziasztok! Pàrt keresek, utazni is és fogadni is tudok.Akàr ma is. Elsösorban Bp.es környéke.
Sziasztok! Adatlapunknak megfelelően ismerkednénk

Ma estére keresünk az adatlapunk szerint pasit aki ért a masszázshoz, párosunk hölgytagja részére ! Tényleg csak aki ért a masszázshoz mert ha csak kamus vagy, akár álló farokkal is de el leszel küldve ! Csak privát üzit várunk, ne ide írj !
Sziasztok Bp-i hölgyet, párt keresek ma estére , lenne kedve, kedvetek ismerkedni ?
Sziasztok!50es ápolt ,izmos pasi esetleg?
Párral ismerkednék
Hetero vagyok de ha az a vágyatok mértékkel az is lehet

Sziasztok! Fekete pasit keresünk!
Sziasztok ! Ma este 8 körül Szekszárdon párhoz házaspárhoz csatlakoznék diszkréten harmadiknak a hölgy örömre kényeztetésére akár az idősebb korosztályhoz is. Üzenetet privát várom.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.