Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölgyel illetve párral tartós szexkapcsolatra
Sziasztok eger melletti 40 es molett fiatalos bi pár vagyunk és szeretnénk ismerkedni nagyméretű bi aktiv fiuvalaki mindkettönket dugna.
Debrecenben keresek hölgyet, akinek a búvóhelyén rosszalkodhatnánk. Barátnő is jöhet. Én 166 magas vagyok, normál testalkatú. Szerszámom átlagos méretű, semmi extra. Írjatok bátran.
sziasztok Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, párokhoz is csatlakoznék a hölgy örmére
Hali!
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet ma estére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet ma estére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
Sziasztok! Én egy 177 cm magas 90 kg körül zöld szemü ápolt igényes férfi vagyok, ma vagy holnap este találkoznék párokkal vagy nőkkel, Borsod Heves Hajdú Szabolcs megyékből, utazni is tudok akár, Akit érdekel irjon rám nyugotan
Sziasztok
Ahetvegére keresem pár ismeretséget! Vágy esetleg egy hölgyet aki szintén szereti a többest
Ahetvegére keresem pár ismeretséget! Vágy esetleg egy hölgyet aki szintén szereti a többest
Sziasztok!
Június 8. (szombat) esti találkozóval keres intelligens, ápolt, fiatal srác hasonló paraméterekkel bíró párt vagy lányt. Helyileg: Eger
Kérem csak olyan írjon akinek komolyak a szándékai.
Nyitott vagyok mindenre.
Június 8. (szombat) esti találkozóval keres intelligens, ápolt, fiatal srác hasonló paraméterekkel bíró párt vagy lányt. Helyileg: Eger
Kérem csak olyan írjon akinek komolyak a szándékai.
Nyitott vagyok mindenre.
Sziasztok!
34 éves ápolt, intelligens pasiként hasonlóan igényes pár társaságát keresem.
34 éves ápolt, intelligens pasiként hasonlóan igényes pár társaságát keresem.
Sziasztok! Nagyméretű férfit, férfiakat várunk a Balaton déli partján. Feleség maximális kielégítése a cél. Irjatok, egyeztessünk....koszi
Sziasztok .Péntek estére keresek hölgyet, párt egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr és kőrnyéke.
Sziasztok! Párral ismerkednék..Én Budapesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi.Infók adatlapomon Bp. és környéke
Pécs és környékén valaki esetleg?

Péntek este Sopron környékén MMF felállásban párral, vagy szóló hölggyel ismerkednék. Utazni tudok.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
sziasztok
43 éves férfi vagyok,ápolt és egészséges
Nyíregyházán és környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
43 éves férfi vagyok,ápolt és egészséges
Nyíregyházán és környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!