Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni pasival. Csak Borsodi pasi írjon nekünk!!Fotó előnyt jelent.
Párt néznék szex közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok
Spontán találkozóra keresek VALÓS párral..
Moto
Spontán találkozóra keresek VALÓS párral..

Moto
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szekszárd környékről keresünk potens pasit! 35-50 év közötti! Heteró és kizárólag a hölgy örömére! Adatlapon van elérhetőség!Cuckold illetve hármas kalandokhoz!
Sziasztok. Kecskeméti párral szívesen találkoznék. Csak belső üzenetben. Köszönöm
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben, nincs tabu! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. Győr
ha napközben is ráértek, írjatok üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 27. hétfő 16:12
Törölt felhasználó (4745446)
VIP

Sziasztok
Párként keresünk férfi beszállót. Akár ma estére
Sziasztok
Sziasztok! Masszőr pasiként párhoz csatlakoznék, fogadni utazni tudok!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Párhoz csatlakoznék,akár rendszeresen! Enyhe bi oké!
Sziasztok!
Holnap ,az az kedden napközben heteró pár játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23cm cerkám van !
Holnap ,az az kedden napközben heteró pár játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23cm cerkám van !
Sziasztok parhoz csatlakoznék Újpesten
Sziasztok fiatal srac szivesen csatlakozna parokhoz 3.nak fejer megyeben
Miután jeleztem neki, hogy érdekes a társkeresése (se kor, se fotó, se lakhely, bezzeg ő fotós jelentkezést vár) ezt a szép szöveget kaptam vissza:
ADMIN!!!!
Én csak megosztom, ha akarod tilts le, de az ilyen emberek miatt is van ott ez az oldal, ahol. Hogy midnent akar, de semmit nem ad, majd még ő reklamál. Hogy korrekt legyen:
Ezt írtam:
"elég kemény társkeresés. Keresel, fotóval, de te még arra sem vagy képes, hogy a korodat megadd, vagy, hogy hol laksz!
Gondold ezt át!"
És ezt kaptam:
"Szia te görény buzerans mi a kurva anyádat képzelsz te hogy ilyet mersz írni te csökkedt pocsu kis csíra buzerans. Ha nem tetszik akkor menj tovább de ki a faszt vagy te hogy veszed a bátorságot, hogy még szabad nekem kivel és hogyan akarok leelfekudni. Te meg bazd meg anyádat csak használj gumit nehogy azaporodjon egy ilyen féreg, így is elég nagy baj.,hogy anyádat meg apád testvérek te pocs" (Ez egy válasz tams073 üzenetére (2024. 05. 26. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 26. vasárnap 15:27
ADMIN!!!!
Én csak megosztom, ha akarod tilts le, de az ilyen emberek miatt is van ott ez az oldal, ahol. Hogy midnent akar, de semmit nem ad, majd még ő reklamál. Hogy korrekt legyen:
Ezt írtam:
"elég kemény társkeresés. Keresel, fotóval, de te még arra sem vagy képes, hogy a korodat megadd, vagy, hogy hol laksz!
Gondold ezt át!"
És ezt kaptam:
"Szia te görény buzerans mi a kurva anyádat képzelsz te hogy ilyet mersz írni te csökkedt pocsu kis csíra buzerans. Ha nem tetszik akkor menj tovább de ki a faszt vagy te hogy veszed a bátorságot, hogy még szabad nekem kivel és hogyan akarok leelfekudni. Te meg bazd meg anyádat csak használj gumit nehogy azaporodjon egy ilyen féreg, így is elég nagy baj.,hogy anyádat meg apád testvérek te pocs" (Ez egy válasz tams073 üzenetére (2024. 05. 26. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.Mi egy középkorú pár vagyunk a hölgy örömére keresünk ftukat esetleg baráti társaságot.Higénia szimpátia alap igy fényképes jelentkezéseket várunk. Tabu nincs viszont csak péntek vagy szombat jó nekünk.
sziasztok vannak esetleg itt olyan párok akikhez lehet 3adniknak csatlakozni hetero alapon Zala Vas Somogy esetleg Veszprém megyéig?
Sziasztok!
Szfvár+80km körzeteben csatlakoznék párokhoz akár mindket fél örömére.
Ápolt,kedves,diszkret 40+os pasi vagyok.
Napközbeni szabadidővel rendelkezem ha kell
Szfvár+80km körzeteben csatlakoznék párokhoz akár mindket fél örömére.
Ápolt,kedves,diszkret 40+os pasi vagyok.
Napközbeni szabadidővel rendelkezem ha kell