Párhoz csatlakoznék! Imádom nyalni a spermás női testet,puncit!
Szombat este Siófokon párral kalandoznék!
Hello! Pár szeretne ismerkedni pasival borsodban. Lehetőleg csak a közelben keresünk. Fotó nem árt ha van itt.
Cuckold játékra párok ma Budapesten kaphatóak?
Pàr, ki meglàtogatna ma este, èjjel? Bp, minden megoldàs èrdekelhet ...
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Szombaton (Június 1.) Gyöngyösön a főtéri bor napokon , párral ismerkednék hetero alapon. Akár tartósabb barátság közös programokkal, de egyszeri kaland is opció lehet…
Sziasztok! Szombaton (Június 1.) Gyöngyösön a főtéri bor napokon ismerkednék párral, hetero alapon. Akár tartósabb barátság közös programokkal, de egyszeri alkalom is opció lehet..
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
sziasztok vannak itt olyan párok akik keresnek hetero alapon be szállót fiatal srácot esetleg Zala Vas Somogy Veszprém megyéből? privibe lehet nyugodtani írni
Ma este/éjszaka Székesfehérvár és környékén nővel, párral találkoznék!
Sziasztok. Adatlapom szerint keresek párokat, hölgyeket.
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék vagy párokhoz csatlakoznék a hölgy örmére
Sziasztok.
Hölgyet,házaspárt keresek .
Nagy farkú házibarát lennék.
Bp .XX.ker. mediterrán lakópark.
Hölgyet,házaspárt keresek .
Nagy farkú házibarát lennék.
Bp .XX.ker. mediterrán lakópark.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.