Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,
Valós párt keresnék, hetero alapon.
Magamról röviden egyedülálló 30 éves hetero férfi vagyok 77 kg, 185cm magas, sportosabb alkat.
Amennyiben aktuális és úgy gondoljátok írjátok.
Bp. Pest megye
Valós párt keresnék, hetero alapon.
Magamról röviden egyedülálló 30 éves hetero férfi vagyok 77 kg, 185cm magas, sportosabb alkat.
Amennyiben aktuális és úgy gondoljátok írjátok.
Bp. Pest megye
Ma vagy holnap este szivesen találkoznék párral hetero alapon. Részletek az adatlapomon

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Párhoz csatlakoznék,rengeteg spermával!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Nagy farkú házibarát lennék . Bp és környéke.
Kor ,alkat mellékes.
Kor ,alkat mellékes.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Holnap Miskolcon estefelé?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönőm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönőm
De kár hogy ilyen messze vagytok.
(Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 21:14

Holnap (péntek) késő délután/estére keresünk férfi beszállót hozzánk,lehetőleg a közelből. (Veszprém) Ha nincs fent látható képed vagy abszolút nem találunk megfelelőnek akkor nem is válaszolunk,ne húzzuk egymás idejét. Csak akkor írj ha a megadott időpontban el is tudsz jönni.
Holnap (péntek) késő délután/estére keresünk férfi beszállót hozzánk,lehetőleg a közelből. (Veszprém) Ha nincs fent látható képed vagy abszolút nem találunk megfelelőnek akkor nem is válaszolunk,ne húzzuk egymás idejét. Csak akkor írj ha a megadott időpontban el is tudsz jönni.
Sziasztok!Péntek este párral ismerkednék Demjén termál tó fürdőben.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Szívesen csatlakoznák hozzátok. Enyhe bi oké.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 15:27
Törölt felhasználó (4738489)

Férfit keresünk 3-as szexre. Szeretnénk turbózni életünket. Enyhe bi ok!
Pár akik szeretik átélvezni az egész éjszakát és tartós kapcsolatra fiút keresnek?

Férfit keresünk 3-as szexre. Szeretnénk turbózni életünket. Enyhe bi ok!
Sziasztok,holnap estére keresek egy kedves megbízható párt! Adatlapomon fotók valósak!
Dunaújvárosban fogadnék, közös örömökre párt illetve hölgyet. Ha felkeltette az érdeklődésed a profilom, várom üzeneted!