Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére . Utazni tudok ésszerű távolságon belül.
Győr és környékèn párhoz csatlakoznák hosszú távon.
Hétvégén valaki Zalakaroson?
Sziasztok!
Nyitott kapcsolatban lévő parként keresnénk férfit harmadiknak .
22-től 28 éves korig . Légy kalandvágyó , vicces és kedves . Diszkréció adott és elvárt továbbá, igényes magadra és a környezetedre . Szeged és környéke előnyben .
Ismerkedés menete : rajtam keresztül megismerni párom, utána ő személyesen dönt a dolgok további alakulásáról . Ha megfelelsz neki második alkalommal a dolgok közepébe vághatunk .
Kérem aki nem esik bele a paraméterekbe ne keressen , ne raboljuk egymás idejét .
Elérhetőség itt és Instagrammon .
Nyitott kapcsolatban lévő parként keresnénk férfit harmadiknak .
22-től 28 éves korig . Légy kalandvágyó , vicces és kedves . Diszkréció adott és elvárt továbbá, igényes magadra és a környezetedre . Szeged és környéke előnyben .
Ismerkedés menete : rajtam keresztül megismerni párom, utána ő személyesen dönt a dolgok további alakulásáról . Ha megfelelsz neki második alkalommal a dolgok közepébe vághatunk .
Kérem aki nem esik bele a paraméterekbe ne keressen , ne raboljuk egymás idejét .
Elérhetőség itt és Instagrammon .

Sziasztok keresünk fiatalabb férfit kizárolag a lány őrömère hármas felállásra . Budapest ès környèkèn helyed legyen .
Érdi,Tárnoki párhoz csatlakoznék!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr.
Stabil kapcsolatban élő párhoz csatlakoznék harmadiknak. Jóképű, szikár, kellemes mérettel.

Sziasztok.normalis fiuval nudiznank.parvagyunk
Sziasztok.Párt keresek ma este a Tisza tónál.Magas izmos,nagy méretű pasi vagyok.
Sziasztok. Merre felé?
(Ez egy válasz tike76 üzenetére (2024. 06. 19. szerda 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kedves pár barátságát keresem Budapesten és környékén. 39 éves sportos, hármasban tapasztalat srác vagyok.
Kedves pár barátságát keresem Budapesten és környékén. 39 éves sportos, hármasban tapasztalat srác vagyok.
sziasztok
Budapesten,Pest megyében és környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
napközbeni szabadidővel rendelkezem
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Budapesten,Pest megyében és környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
napközbeni szabadidővel rendelkezem
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Sziasztok keresünk fiatal fiút hármas szexre kizárolag a lány őrömère. Budapest ès környékén helyed legyen csak utazunk.
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
BP.,belváros!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
BP.,belváros!
Szimpatikus budapesti házaspárhoz csatlakoznék a mai estén, hetero alapon, kizárólag a hölgy örömére. Ápolt, értelmes és kedves férfi vagyok. Szép napot
Szia.Balaton melyik részén?
Sziasztok!
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Sziasztok! Tudom, hogy szinte lehetetlen, de szívesen ismerkednék Miskolc környékén hölgyekkel, párokkal. Ha esetleg vannak itt unatkozó háziasszonyok, nyugodtan kereshetnek. Sok sikert és szép napot mindenkinek!