Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék, vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Kifejezetten jóképű, fiatal srácot keresünk. Nem azonnal.
Sziasztok!
Holnap délelőtt párokkal, hölgyekkel ismerkednék Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok, méretes intimmel.
Holnap délelőtt párokkal, hölgyekkel ismerkednék Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok, méretes intimmel.
Keresek feleséget akit seggbe lehet dugni a férje előtt Hajdúból. Üdv normális pasi!

Sziasztok! Miskolc környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal! Lehetőleg nap közben. Akár ma is. Keressetek nyugodtan! Szép napot mindenkinek!
Öröm és élvezet céljából jelentkeznék akár mindkét fél örömére.
Párok, hölgyek jelentkezzetek hogy minél hamarabb élvezzük egymást
Párok, hölgyek jelentkezzetek hogy minél hamarabb élvezzük egymást

Ma Győrben vagyok, keresem partnerem nők, párok személyében. Nagyfarkú, potens férfi vagyok, sok anyaggal!
Sziasztok,
Ma akár most napközben csatlakoznék párhoz harmadiknak Budapesten.
27 éves 18cm-es intimmmel rendelkező srác vagyok.
Ma akár most napközben csatlakoznék párhoz harmadiknak Budapesten.
27 éves 18cm-es intimmmel rendelkező srác vagyok.
Érd , Biatorbágy vagy Sóskúton aktiv valaki? Meg látogatnám
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok!Győr-Komárom környi hölgyet keresnék,párokhoz csatlakoznék 3.nak
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölgyel illetve párral tartós szexkapcsolatra
Sziasztok! Siófok környékén keresek ma estére egy párt a hölgy tag kényeztetése a legfontosabb számomra. Akár egy kellemes masszázs, vagy simogatás. Nem maga az aktus a lényeg, akár passzív nézőként is szívesen részt vennék. Komoly megkeresést privátban várok.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!))))))
Békés megyei hölgy, pár szexpartnere lennék hosszú távra!
Sziasztok.Zalai kellemes méretű férfi vagyok jó nagy spriccel!Szivesen csatlakoznék!Szép napot!
Sziasztok. Szívesen társulnék hozzátok akár csak kukkolóként is. Üdv Marci
(Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!