30 éves jóképű, 180/85kg kék szemű barna hajú srác ként keresek párt vagy nőt
22cm odalent.
Viber elérhetőség privatban
22cm odalent.
Viber elérhetőség privatban
Hétfőn délelőtt, igényes, nagyméretű srácként kalandoznék dél balatonon. Helyem van.

Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok.
Ma délután csatlakoznék párokhoz. Tatabánya -Győr-Székesfehérvár környékén
Ma délután csatlakoznék párokhoz. Tatabánya -Győr-Székesfehérvár környékén
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Sziasztok Én egy ápolt igényes férfi vagyok,177 magas 90 kg körül zöld szemü vagyok,. Szerda Csütörtökön Balatonfüreden leszek, hellyel rendelkezek, Nők Párok jelentkezését várom. Akit érdekel irjon
Sziasztok
Ma!!!!! Estére keresünk pasit!!!!!
Kizárolag 45 év alatt
Túlsúly roma kizáró ok!
Minimum 18cm az elvárás
Csak pestmegye! Utazni nem tudunk helyünk van!
Szeretjük a dupla puncit
creampie....
Viber elérhetöséget írj! És csak úgy hogy ma éjszakára!!!!! Nem máskorra
Ma!!!!! Estére keresünk pasit!!!!!
Kizárolag 45 év alatt
Túlsúly roma kizáró ok!
Minimum 18cm az elvárás
Csak pestmegye! Utazni nem tudunk helyünk van!
Szeretjük a dupla puncit

Viber elérhetöséget írj! És csak úgy hogy ma éjszakára!!!!! Nem máskorra
Fogadni tudó hölgyet vagy párt keresek ma éjszakára az 50 feletti korosztályból. 40-es, ápolt, igényes, megbízható hetero pasi vagyok.
Szerdára keresek társakat 3 an már vagyunk ,NŐ_PÁR
Balatonkenesén keresek hölgyet vagy párt ma estérre.
Méretes, vastag kőkemény farkam dús nedvét kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának ajánlom. Valósítsuk meg az elképzeléseteket. Mindent megbeszélhetünk. Tudok utazni.
Sziasztok.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Fiatal fiu ma estere?
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress!

Sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatná ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!