Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Jo reggelt.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Irj nekem levelet ha tetszik az adatlapom.
Aztán élvezzük egymást
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Irj nekem levelet ha tetszik az adatlapom.
Aztán élvezzük egymást

Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok párok !
Olyan párost keresnék akiket izgatna , hogy hölgy taguk orálisan kielégítene engem párja előtt . Egy kis orális cuckold kaland ha izgatna titeket és majd szimpatikusnak találtok írjatok rám.
Olyan párost keresnék akiket izgatna , hogy hölgy taguk orálisan kielégítene engem párja előtt . Egy kis orális cuckold kaland ha izgatna titeket és majd szimpatikusnak találtok írjatok rám.
Sziasztok. Vas megyéből keresek vagy utazni tudó párt. 45éves,igényes, egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszú távra aki szereti a hosszas kényeztetést kölcsönösen és kipróbálna egy nagy makkú pasi péniszét vagy akár megnézné,játszana vele még ha nem is szeretne többet. Hellyel rendelkezem. Többit privátban
Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszú távra aki szereti a hosszas kényeztetést kölcsönösen és kipróbálna egy nagy makkú pasi péniszét vagy akár megnézné,játszana vele még ha nem is szeretne többet. Hellyel rendelkezem. Többit privátban
Sziasztok,
hetero alapon párokhoz csatlakozom! Siófokon helyen van, de utazni is tudok!
Sziasztok

Helló wink Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni wink
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni wink
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok,
Sziasztok !ma estére Keresünk a lány örömére srácot
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok.
Mai napra keresek rajtam kívül még kettő pasit egy Dunaföldvári párhoz. 12 óra körül.
Privát üzenetet kérek telefon számmal és hívlak
Üzenet módosítása
Mai napra keresek rajtam kívül még kettő pasit egy Dunaföldvári párhoz. 12 óra körül.
Privát üzenetet kérek telefon számmal és hívlak
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Sziasztok,
Úgy alakult, hogy nyitnánk egy pasi felé is hetero hármasra. Hölgy tagunk 40-es, feltűnően csinos, igazi MILF. A leendő partnerünk a következő szempontok alapján keressük: 30-45 éves, jóképű, magasabb mint 175 cm, nem szőrös típus, sportos vagy normál alkatú. Intim helyen borotvált, legalább 17-es mérettel rendelkezik és nem egylövetű. Nem a világ végéről, maximum 50-60 km-ről keresünk. Legjobb ha fogadni tudsz, de közösen is nézhetünk búvóhelyet. Nálunk nincs tabu, nálad se legyen. Aktus csak óvszerben lehetséges. Üres adatlapot és emailen ismerkedőket nem keresünk. Ha nem felelsz meg a fentieknek, sajnos nem áll módunkban válaszolni.
Hajrá
Úgy alakult, hogy nyitnánk egy pasi felé is hetero hármasra. Hölgy tagunk 40-es, feltűnően csinos, igazi MILF. A leendő partnerünk a következő szempontok alapján keressük: 30-45 éves, jóképű, magasabb mint 175 cm, nem szőrös típus, sportos vagy normál alkatú. Intim helyen borotvált, legalább 17-es mérettel rendelkezik és nem egylövetű. Nem a világ végéről, maximum 50-60 km-ről keresünk. Legjobb ha fogadni tudsz, de közösen is nézhetünk búvóhelyet. Nálunk nincs tabu, nálad se legyen. Aktus csak óvszerben lehetséges. Üres adatlapot és emailen ismerkedőket nem keresünk. Ha nem felelsz meg a fentieknek, sajnos nem áll módunkban válaszolni.
Hajrá

Sziasztok. Kecskeméten?
Keresem partnereim közös szórakozásra..
Jövő hét végén Bogács környékén srácok?
Olvass! Csak utána írj! Ha nincs önkritikád, ne lepődj meg!
Olvass! Csak utána írj! Ha nincs önkritikád, ne lepődj meg!