Meleg nyári este kabriózás közben szivesen kényeztetnétek egymást, játszadoznátok a hátsó ülésen és szivesen fogadnátok harmadiknak egy potens, jófej pasi közeledését..? Jelentkezésetek privát üzenetben várom..
Sziasztok! Szombat este Siófokon keresem kalandozni vágyó partnerem/partnereim! Ápolt, többesben tapasztalt pasi vagyok. Keress privátban.
Sziasztok . Ma késő estére keressük partnerünket aki számunkra szimpatikus és úgy véljük megbíznánk benne egy kaland alkalmával. Egy cuckoldos farokverés és lehet egy kis orál rásegítés is lenne a kiválasztott személy részére. Párocskám ezt izgalommal nézné végig vagy talán játszadozna . Hely megoldott lenne így csakis az jöhet szóba .
Mi egy igazán normális , viselkedni tudó , udvarias személyt keresünk aki nem kövér , nem ápolatlan és nem több mint 40 éves. Többit privátba
Mi egy igazán normális , viselkedni tudó , udvarias személyt keresünk aki nem kövér , nem ápolatlan és nem több mint 40 éves. Többit privátba
Sziasztok!Olyan pár keresek ma a Tisza tónál,ahol a hölgytag kedveli a mélytorkozást.Magas,izmos pasi vagyok.
Sziasztok! Szabadidő eltöltésére, közös programokhoz, welnesz, kirándulgatás, stb. keresek partnert lány, anyuka, vagy pár személyében. Mivel komoly dolog úgyis esélytelen, ezért barátság extrákkal, vagy kötetlen, de tartós kapcsi érdekel leginkább. Valós, találkozni akaró emberek érdekelnének. Valaki?.
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Monor és környéke!
Monor és környéke!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok ! Kis farkammal jelentkeznék, párok hoz, idősebb hölgyek hez!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Sziasztok
Vecsés-Monor vonalon!
Vecsés-Monor vonalon!
50-es szentendrei pár ismerkedne szintén nudista párokkal, sportos, kisfarkú, bi pasikkal... fotó legyen fent rólatok!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Mint férfi, beszálnék. Hetero alapon is

Sziasztok! Párhoz csatlakoznék. Igényes ápolt a megjelenésem. Utazni tudok. De ha úgy alakul akkor helyem is van. Voltam már párral. Több évig voltam egy pár család barátja. Szóval van tapasztalatom.
Vitorlással a Balatonon, néhány óra napozás, nudi, fürdés. A héten pénteken, július 19. Következő héten, hétköznap szintén jó lehet. Igény esetén, (amit kérlek szépen privátban), nyitott hölgyek, párok. Fiúk köszönöm szépen nem! A kalandra 1 pár (nő&férfi) jelentkezését várom. A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális, előre leegyeztetéssel.
Sziasztok. Ma éjfél környékén tervezünk egy igazi kis kalandot. Pest megyében hely megoldva. Akit keresünk : normális , ápolt, diszkrét és szimpatikus férfi . 32-42 éves korig. Adatlapunkon több információ megvan adva
Templom egere esti cincogásokhoz szexkedvelő hölgyet, illetve ilyen hölgytagú párt keres..
Üzeneteket ide a főkiadóba, "Miki 516" jeligére kérem...

Csütörtökön kora este, este, vagy éjszaka hölgy vagy pár, aki, akik mernének találkozni? Szalkszentmárton és környéke. Helyem lenne Szalkszentmártonba, és az utazás sem lenne gond! Csak aki, akik komolyan gondolják! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba.
Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok, intelligens, olyan egymást szerető házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikhez csatlakozhatnék, mindkét fél örömére.
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!