Írtam.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Igen...van helyem. További infók...?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves pár játszótársa lennék.
Párt keresek minden jóra hely van de utazni is tudok
Sziasztok! Masszázst kedvelő lánnyal vagy párral ismerkednék!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Nagyob méretü ffi ?Heteró.
Kacag ma délután két pasi csajt vagy párt keres írj.
Sziasztok. Nagymaroson valaki?
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Ma délben Budaörsön keresnek párt vagy hölgyet
Autós kaland?
Sziasztok pár vagy nagyob méretü ffi ma délben heljúnk van.
Hellyel rendelkező...
Vagyok, írtam
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Most valaki Budapesten?
Sziasztok Vecsés közelében keresek Kedd estére igényes párt akivel ki élvezhetjük az éjszaka tartalmát. Én rólam amit tudni lehet: Kedves vagyok és oda adó , nagyon szeretek örömet okozni és elvileg nagyon jól tudok is. Én egy sportos 24 éves srác aki szexuálisan túl fűtött. Ha esetleg szimpatikus lennék akkor kérlek írj.