lesz valaki holnap lent a punta kriz -en? privát üzenetet várok
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és ma estére keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Sziasztok.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Írtam
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 17:47

Ma este 21 óra utánra adatlapunk szerint megfelelő férfit keresünk hármasra. Csak privát üzeneteket várunk ! Szeress masszírozni !
Sziasztok!
Budapesten párhoz csatlakoznék!
Rólam: 30 éves helyes pasi! Megbízható, rutinos..
Viberen tudunk egyeztetni !
Köszönöm
Budapesten párhoz csatlakoznék!
Rólam: 30 éves helyes pasi! Megbízható, rutinos..
Viberen tudunk egyeztetni !
Köszönöm
Sziasztok! Kötetlen, de tartós dologra, szabadidő eltöltésére, közös programok stb. keresek lányt, nőt, vagy párt. Elsősorban Miskolc és Borsod megye, de ha komoly a dolog a távolság áthidalható.Valaki?
Félre nézted ?
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 18:43

Lehet hogy valaki véletlenül felre nezte amikor töltötte az adatlapot. Igen en vegig is olvastam . Nem kell egyből minősíteni a másikat mert mindenki tévedhet. Viszont ha valaki alpári bunkó azon nem lehet javítani.
Szerintem én semmi rosszat és sértőt nem irtam nektek. De én igy is szép napot kívánok nektek.
Szerintem én semmi rosszat és sértőt nem irtam nektek. De én igy is szép napot kívánok nektek.
Veszprém környékén keresek párokat vagy bi pasit.
Sziasztok.
Ma egész éjjel ráérek beszélgetni párokkal / nőkkel.
Beszélgessünk bármiről. Írj privit.
Ma egész éjjel ráérek beszélgetni párokkal / nőkkel.
Beszélgessünk bármiről. Írj privit.
Vastag farkammal párt vagy nőt fogadnék budapesti lakásomban vagy utazni is tudok Budapesten, Pest megyén belül
Egykedves párnál spermás puncit nyalnék!

Értő olvasás kihalóban (Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)

NEMDOHÁNYZÓ ! Ennek melyik részét nem értetted az adatlapunkon ? Már ha elolvastad egyáltalán !
Párhoz beszállnék 3.-nak, szimpátia alapján! Csongrád-Békés megye
Lehet hogy valaki véletlenül felre nezte amikor töltötte az adatlapot. Igen en vegig is olvastam . Nem kell egyből minősíteni a másikat mert mindenki tévedhet. Viszont ha valaki alpári bunkó azon nem lehet javítani.
Szerintem én semmi rosszat és sértőt nem irtam nektek. De én igy is szép napot kívánok nektek. (Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 18:32
Szerintem én semmi rosszat és sértőt nem irtam nektek. De én igy is szép napot kívánok nektek. (Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Kb : 30 perccel ezelőtt írtunk a fórumba, és már van 7 olyan idióta aki nem tud olvasni ! Írtuk hogy adatlapunk szerint, ma estére. Erre bejelentkezik olyan akinek a mai nap nem jó, csak holnap, az ország másik végéről, aki rendszeresen dohányzik ! Itt tényleg ennyi fogyatékos van ? Tisztelet a kivételnek, mert van ilyen ! Egy VICC !
NEMDOHÁNYZÓ ! Ennek melyik részét nem értetted az adatlapunkon ? Már ha elolvastad egyáltalán !
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb : 30 perccel ezelőtt írtunk a fórumba, és már van 7 olyan idióta aki nem tud olvasni ! Írtuk hogy adatlapunk szerint, ma estére. Erre bejelentkezik olyan akinek a mai nap nem jó, csak holnap, az ország másik végéről, aki rendszeresen dohányzik ! Itt tényleg ennyi fogyatékos van ? Tisztelet a kivételnek, mert van ilyen ! Egy VICC !
Talán erre irtam. Köszönöm
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 17:47

Ma este 21 óra utánra adatlapunk szerint megfelelő férfit keresünk hármasra. Csak privát üzeneteket várunk ! Szeress masszírozni !
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van