Sziasztok!
Az augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek párt, Érden, Bp-n vagy környékén. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek párt, Érden, Bp-n vagy környékén. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Sziasztok! Feleséget vagy barátnőt kényeztetnél a párja előtt, többesben tapasztalt vastag farkú pasi vagyok.
Utazni is tudok.
Utazni is tudok.
Sziasztok,megbízható,ápolt intelligens,férfiként keresem szintén megbízható pár ismeretséget!!!! Az adatlapomon a fotók valósak!!! Figyelek a partnerem igényeire! Határozott férfias férfi vagyok.
Pár férfi tagjaként Keszthely és környékén keresném hölgy vagy pár társaságát ma estére.
Este 22.00-ig kimenőm van! Beszállhatok?
Ma este elmegyünk moziba(sima mozi) valakinek lenne kedve valamihez?
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Igényes diszkrét párral találkoznék.
Írtam
(Ez egy válasz Gang bang páros üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Badacsony környékén ismerkednék
Badacsony környékén ismerkednék
sziasztok..Sokoropátka közelèben keresünk kalandot
Szopni szerető párt keresek BP környékén.
Sziasztok
Mai napra estig bezárólag keresnék hölgyet,párt hetero alapon közös élvezetekre.
Ha esetleg van kedve valakinek találkozni akkor privátban folytassuk
Szép napot mindenkinek
Mai napra estig bezárólag keresnék hölgyet,párt hetero alapon közös élvezetekre.
Ha esetleg van kedve valakinek találkozni akkor privátban folytassuk

Szép napot mindenkinek
Sziasztok Cegléd közelében ismerkednénk korban közel hozzánk 30-as pár vagyunk. Csak szingli fiút vagy lányt keresünk hármasra.
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Ma éjszaka csinos lány vagy pár aki beszállót keres Nyíregyházán? Írjatok bátran találkozzunk!
Sziasztok!
Ma este?
Nőhöz párhoz csatlakoznék! Vagy fogadni is tudod!
Potens pasi v
Ma este?
Nőhöz párhoz csatlakoznék! Vagy fogadni is tudod!
Potens pasi v
Vitorlással a Balatonon! Néhány óra napozás, nudi, fürdés stb. Mindent lehet de semmi sem kötelező! A következő héten, hétköznap jó lehet. Igény esetén, (amit kérlek szépen privátban), nyitott hölgyek, párok, akik nem túlsúlyosak. Fiúk köszönöm szépen de nem! A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális. Előre egyeztetés szükséges!
Sziasztok!
A feleség/barátnő kielégítésére párhoz csatlakoznék!
Potens negyvenes sportos pasi vagyok!
A feleség/barátnő kielégítésére párhoz csatlakoznék!
Potens negyvenes sportos pasi vagyok!
Ma az M1 útvonal mentén párt keresek alkalmi kapcsolatra.
Augusztus 10. Szombat
1 nap 2 buli!!!
Nappal 12-18 h között 45 év alatti Youngest party, és este 20:00-2:00 h között pedig pasi többletes egy helyen.
Lehet egyikre vagy mindegyikre is jelentkezni, szóló férfiakat és hölgyeket, valamint párokat tudunk fogadni.
Csak videós beszélgetés során szűrt vendégeket fogadunk, így akkor jelentkezz, ha ez nem okoz gondot.
Helyszín: Budapest 9. kerület
A swinger yours csapata szervezi, Merci és Peti, Timi és Csanád
Swinger podcast adásainkat is érdemes hallgatni
1 nap 2 buli!!!
Nappal 12-18 h között 45 év alatti Youngest party, és este 20:00-2:00 h között pedig pasi többletes egy helyen.
Lehet egyikre vagy mindegyikre is jelentkezni, szóló férfiakat és hölgyeket, valamint párokat tudunk fogadni.
Csak videós beszélgetés során szűrt vendégeket fogadunk, így akkor jelentkezz, ha ez nem okoz gondot.
Helyszín: Budapest 9. kerület
A swinger yours csapata szervezi, Merci és Peti, Timi és Csanád
Swinger podcast adásainkat is érdemes hallgatni