Sziasztok ma késö este nagy farku ffi minimum 19 cm .
Sziasztok jelentkezem
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2024. 08. 07. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp. Szívesen csatlakoznék egy párhoz!
Igényes pasi vagyok! Képet kapcsolat jelölésnél láthatsz!
Írj privit had legyek a füszeretek!
Igényes pasi vagyok! Képet kapcsolat jelölésnél láthatsz!
Írj privit had legyek a füszeretek!
Sziasztok ma este keresünk egy potens ffit 3. Nak a pàrom rèszère
Sziasztok - adatlapom alapjàn keresek kemèny dugàst kedvelő hölgyeket, pàrokat! Olvass mielőtt üzenetet írsz.
Sziasztok, van itt olyan Hölgy (akár párban) akinek a csodaszép punciját hosszú-hússzú percekig nyalhatnám lágy nyelvemmel simogatva közben ujjaimmal
(Dél-alföld)

Sziasztok! Én ráérek ma este, Budapesten és környékén. Társkereső adatlapom ki van töltve
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2024. 08. 07. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Cuckold, hármas szex rengeteg párt izgat de sokaknak csak a fantáziájukban marad, mert nehéz találni megbízható partnert. Ha ilyen partnerre vágytok bátran írjatok nekem. Szegedi inteligens, nem tolakodó, diszkrét, ápolt férfi vagyok. Nagyon jól megy a francia nyelv és a hosszantartó kitartó szex is. Szegedi vagy környéki pár jelentkezését várom privát üzenetben.
Sziasztok késö este nagy méretü ffi?
Párokat hölgyeket keresek adatlapom alapján Viber vagy valamilyen elérhetőséget írjatok. Köszönöm
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Péntek estére keresem hölgy, pár társaságát Budpesten, és vonzáskörzetében, 25-60 éves korig.
Infók az adatlapon.
Infók az adatlapon.
Szívesen
(Ez egy válasz InterestCouple89 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 23:36

Sziasztok! Nagyon izgatna ha valaki titokban megdugná a feleségem.
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne…

Moto
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.

Törölt felhasználó (4742001)

Sziasztok párok. Titeket kereslek ha izgalmasnak találjátok ti is , hogy hölgy tagotok orálisan kielégít engem párja előtt.
Cucckold kalandozás . 40 - es ápolt férfi vagyok , sportos testalkattal . Azt szokták mondani sármos vagyok de ez ízlés dolga de legalább rondának nem neveznek. Teljes diszkréció adott részemről . Esetleg kedvetek lenne ismerkedni velem írjatok és válaszolok mindenre. Adatlapom van. Kép van rajta. További képeket természetesen tudok küldeni .
Cucckold kalandozás . 40 - es ápolt férfi vagyok , sportos testalkattal . Azt szokták mondani sármos vagyok de ez ízlés dolga de legalább rondának nem neveznek. Teljes diszkréció adott részemről . Esetleg kedvetek lenne ismerkedni velem írjatok és válaszolok mindenre. Adatlapom van. Kép van rajta. További képeket természetesen tudok küldeni .
Ma keresek párt, csajt! Az utazás nem akadáj részemről. Kis perverzió előny de nem feltétel.
Sziasztok!
35 éves vékony, szőke feleséghez keresünk budapesti házibarátot 42 éves korig. Kérlek légy sportos, intelligens és kitartó.
Várjuk az érdeklődéseket az adatlapunk szerint.
35 éves vékony, szőke feleséghez keresünk budapesti házibarátot 42 éves korig. Kérlek légy sportos, intelligens és kitartó.
Várjuk az érdeklődéseket az adatlapunk szerint.