Sziasztok ma estére keresünk kizárólag a lány örömére srácot Újpesten van buvo helyünk
Mert ne ? Amúgy ez nem telefon nem kell bele szólni , majd az illető fiatalember eldönti mit szeretne . Amúgy sok srác igen is kedveli , én is a húsos ab hölgyeket . Aztán majd ki derül . De ne hogy már te mond meg . Kellemes hétvégét kívánuk neked .
(Ez egy válasz deltabp üzenetére (2024. 08. 09. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok. Mai nap Budapesten párhoz csatlakoznak. 40-éves pasi.
Párral találkoznék akár ma este is.

Sziasztok!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!

Dunaújváros és környékén volna hölgy vagy pár aki, akik ma este szívesen ralálkoznának két negyvenes pasival? Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Fejérben ,párhoz tarsulnék..Hetro alapon..
Akik mernek is találkozni !!!!
Akik mernek is találkozni !!!!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok.Igényes és normalis Párral ismerkednék!!!
Mért kitudná emelgetni ,,,,,,
ha nem egy izmos ,,,,
(Ez egy válasz deltabp üzenetére (2024. 08. 09. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ma délután, este szívesen kényeztetném párok hölgy tagját. 30-as jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, elsősorban Dunántúl és Budapest vonalon nem gond a táv!
Ma délután, este szívesen kényeztetném párok hölgy tagját. 30-as jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, elsősorban Dunántúl és Budapest vonalon nem gond a táv!
Ilyen kéréseken én is mindig elgondolkozok.

Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!

Sziasztok!
Szegedi vagy környékbeli párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Szegedi vagy környékbeli párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Elhanyagolt, szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.
augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek párt, Érden, Bp-n vagy környékén. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.