Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok! Miskolc és környékén párhoz csatlakoznék, akár aki errefelé tölti a hosszú hétvégét? Ha valaki komolyan gondolja, írjon üzit! Szép napot!

Sziasztok! Hölgyet, pár hölgytagját masszíroznám, kényeztetném ma kora este. Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény környékein…
Férfiként csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére harmadiknak! Pécsen! Komolytalanok kizárva!
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel párral, Siófok vagy balaton bár hol!
Maszti,autós szex,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Maszti,autós szex,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Sziasztok Siófok-Zamári környékén párral ismerkednék!!!
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok!
Győr környéke cuckold???
Győr környéke cuckold???
Komoly Cuckold párt keresek akit izgat ez a téma es reálisan keres is ....
Parádsasvár és környéki párt keresek a hölgy örömére.
Adatlapunk szerint keresünk férfi beszállót MA estére!
Jelentkezem, akár adatlapom szerint is.
Vizsgáld meg az adatlapom
Vizsgáld meg az adatlapom

Hosszú hétvégére keresünk feleség többes örömére férfit .....
Puncit nyalnék délelőtt hosszan élvezésig pároknál is, akár dugás közben, kukkolás is érdekel
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
De... Szívesen... Írj. Privit..
(Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
hát ilyet én meg menni tudok és a feltételeknek nem felelek meg. csak a gond van a neten XD
(Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
De igen, csak épp Budapesten vagyok, ittam egy
sört így már vezetni sem tudok és Szigetmonostor kicsit kiesik kicsit (Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
De igen, csak épp Budapesten vagyok, ittam egy
sört így már vezetni sem tudok és Szigetmonostor kicsit kiesik kicsit (Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Merrefele vagytok?
Na senkinek nincs kedve most jönni?
Szisztok faszikat keresünk akik szeretnek mellre élvezni többen élveznénk a hölgy csöcseire.