Holnapi napra keresünk plusz férfit feleség dupla örömére ....
Jó megjelenésű, 30-as, sportos, igényes férfiként keresem életem első kifejezetten szexrandiját. Ismerkedés és kötöttség nélküli kalandra vágyom. Szexeltem már első randin, de ez lenne az első olyan mikor ez is van megbeszélve, és csak erről van szó. Nincs mozi sem étterem csak és kizárólag testi örömök. Nem kell hozzám sok rürelem, könnyedén megnyílok ilyen téren, és ki lehet hozni belőlem az "állatot", de előfordulhat, hogy az első percekben kissé "szégyenlős" leszek. Nem lányokat, és nem fiúkat keresek, hanem nőket, vagy felnőtt értelmes párokat, akik tényleg kalandoznának.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Sziasztok Pápán keresem hölgy vagy pár társaságát.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Hajduszoboszlon esetleg?
Holnap estére keresünk fiatal pasit harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Ma estére keresünk fiatal(max 35) tapasztalt srácot, átlagnál nagyobb mérettel. Fontos a szimpátia is.(Üzeneteket privátban)
Miskolcos sexpartnert keresek!
43 éves hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
sziasztok nyitott párokkal ismerkednek akik sok mindenben benne volnanak vannak e itt ilyen párok? hely kellene utazni tudnek!!
Párok szeretkezését nézném!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 13:27
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna

Törölt felhasználó (73899)
VIP

Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Sziasztok!
Sportos férfiként keresek társaságot, részletek az adatlapomon.
Sportos férfiként keresek társaságot, részletek az adatlapomon.
Adatlapom alapján keresek!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol