Sziasztok. Kaposváron keresek olyan hölgyeket,
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
Sziasztok!
Hölgyekhez illetve párokhoz is szívesen csatlakoznék harmadiknak. Utazni tudok. Van fent rólam fotósorozat és video is ha esetleg valaki/knek érdekes lehetek.
30 éves, magas, sportos pasi.
Hölgyekhez illetve párokhoz is szívesen csatlakoznék harmadiknak. Utazni tudok. Van fent rólam fotósorozat és video is ha esetleg valaki/knek érdekes lehetek.
30 éves, magas, sportos pasi.
Aug 26-28 között napközben keresek párt vagy hölgyet. A délelőtti órákban helyet is tudok biztosítani . Ha párnak nincs hol de szívesen együtt lennének és elfogadnak egy nézőt vagy résztvevőt írjatok nyugodtan
Sziasztok!
Holnap, szerdán, hölgy vagy pár dunakeszi nudin lesz esetleg?
Vagy autós kaland bárhol Budapest környéken?
Esetleg wellnes, szauna ?
Igényes normális pasi vagyok, írj privátban.
Holnap, szerdán, hölgy vagy pár dunakeszi nudin lesz esetleg?
Vagy autós kaland bárhol Budapest környéken?
Esetleg wellnes, szauna ?
Igényes normális pasi vagyok, írj privátban.
Sziasztok.
Pesten és környékén, Hölgy aki szeret Cummizni,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.
Pesten és környékén, Hölgy aki szeret Cummizni,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Sziasztok! Biszex párt keresek Budapesten, helyem van.
Miskolci sportos 45 éves pasi hetero partnere lenne párnak, aki vágyik egy plusz pasi társaságára.
szisztok feleseget dugnek kényeztetnek a ferje elott akit ez izgatná,hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok pénteken, szombaton ismét lesz nudis vitorlázás Szepezdnél
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Kecskemét környékén Aktív férfit vagy párt keresek egy kis hancúrozásra,kis masszázst is kapsz!Kulturált helyem van!
Igényes, értelmes, ápolt és intelligens párt keresek profi masszázsélménnyel a hölgy részére Pest megyében adatlap alapján! 30-as, sportos, értelmes pasi vagyok. Privátban írjatok kérlek!18-55ig
Sziasztok Augustus 24.-e estére keresek Bp-i partnert vagy partnereket hölgy, csajszi , pár személyébe !!!
Sziaztok ma este keresek egy part Budapest és környéke én 41 éves sportos pasi 21/6cm intim
Adatlapom alapján keresek!
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Sziasztok! Balatoni (Balatonboglár), modern, új építésű saját parttal rendelkező, különálló családi ház nyaralóm várja párok, esetleg hölgy vendégeit! Töltsetek el pár napot, pihenjetek, élvezzétek a magyar tengert, az estéket pedig fűszerezzük meg! Csináljunk mi is egy kis ‘tűzijátékot 20.-án’!