Sziasztok! Ma valaki egy kemény menetre Budapesten és a környéken?
Pár, ki erre járna pár órára, éjre? Bp III.
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Sziasztok, ma estére keresek párt vagy nőt.
30eves srác vagyok kék szem barna haj 22cm intim
Budapest
30eves srác vagyok kék szem barna haj 22cm intim
Budapest
Sziasztok !
Ma este Budapesten heteró alapon , nedves puncit és finom szájat kényeztetnék !
Olyan pár illetve hölgy levelét várom ,aki szereti a nagy méretet !
Ma este Budapesten heteró alapon , nedves puncit és finom szájat kényeztetnék !
Olyan pár illetve hölgy levelét várom ,aki szereti a nagy méretet !
Diszkrét, értelmiségi 40es pasi párokhoz csatlakozna, bi alapon. Üzenetben keressetek, ha ki szeretnétek próbálni valami érdekeset
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Sziasztok!
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van (többesben és cuckoldban is), intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van (többesben és cuckoldban is), intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Feleség, barátnő kényeztetés!
Potens szépfarkú ápolt, sportos pasi vagyok!
Potens szépfarkú ápolt, sportos pasi vagyok!
Aug 26-28 között napközben keresek párt vagy hölgyet. A délelőtti órákban helyet is tudok biztosítani . Ha párnak nincs hol de szívesen együtt lennének és elfogadnak egy nézőt vagy résztvevőt írjatok nyugodtan.
Ma este keresek párt hármas örömökre Budapesten.
Sziasztok!Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok. Esetleg Sátoraljaújhely ma valaki 08.22.
Sziasztok. Magára adó, 45éves, igényes pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Miskolcon ma délután vagy este szívesen csatlakoznék párhoz egy izgalmas együttlétre.