Sziasztok. Ma estére pasit keresünk max 40 éves korig. Üdv
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok . Heteró pasit keresnénk 35-ig .
33 éves pár vagyunk. Holnapra keresunk kalandot. Olyan pasi irjon aki hellyel rendelkezik, és korhatáron belul van.
Nyelvtan nácik??? Az mégis mit takar? Azért mert ez egy szexoldal,talán nem nekem kell kellemetlenül éreznem mert helyesen írok! Főleg ha egy nyelvtan kommunista( bármit is jelentsen ez) akar itt okoskodni!
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 08. 24. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap vasárnap estére keresünk az adatlapunkon leírtaknak megfelelő hetero férfit, aki megmasszírozná párosunk hölgytagját lakásunkon, happy finish befejezéssel. A továbbiak helyzettől függenek ! Nagy és vastag farok előny !
Na vazze megérkeztek ide is a nyelvtan nácik

sziasztok!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
"Traubit akarunk... No de gyerekek, talán inkább kérünk! ... Traubit kérünk! Hurrá!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 24. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 13:25

Törölt felhasználó (4555902)

Talán csatlakoznék…..
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Talán csatlakoznék…..
(Ez egy válasz Axel96 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok párok.
28 éves úrként szívesen csatlakoznék harmadiknak hölgy örömére. Vagy privát buli is érdekes lehet számomra.
Van tapasztalatom tobbesben.
Várom privát üzenetet. Telefonszámot szívesen adok, amennyiben komoly az érdeklődés.
Pest megye, Budapest.
Vagy Komárom vármegyeben keresek..
28 éves úrként szívesen csatlakoznék harmadiknak hölgy örömére. Vagy privát buli is érdekes lehet számomra.
Van tapasztalatom tobbesben.
Várom privát üzenetet. Telefonszámot szívesen adok, amennyiben komoly az érdeklődés.
Pest megye, Budapest.
Vagy Komárom vármegyeben keresek..
Sziasztok. Ma Párhoz csatlakoznák. Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy hölgyet. Minden kívánsághoz alkalmazkodom... (biszex, BDSM, CD, extrém, bizarr... amit szeretnél)
Kellemes kikapcsolódás, akár rendszeres találkozók....
Ma / holnap, délután vagy este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Kellemes kikapcsolódás, akár rendszeres találkozók....
Ma / holnap, délután vagy este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a férjet nagyon izgatna ha elötte hasznaljak dugjak szopatjak a nejet! Hely kellene utazni tudnek! Nos vannak e itt ilyen férjek?
Fiatal, max 35 éves korig keresek alkalmi párommal (48) kedd délután 6 ra igényes srácot, enyhe bi belefér még, helyileg dunaújváros és környéke. Utazni tudj! Normàl alkattal.
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Sziasztok
Dömsödön vagy környékén ma este valaki?
Dömsödön vagy környékén ma este valaki?
Mezőkövesd kőrnyékén! Párt néznék szeretkezés közben!
Kecskeméten párhoz csatlakoznék csak a hölgy melleinek gyúrására, simogatására szexelésetek alatt!