Hölgyet masszíroznék kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Sziasztok! Budapest és környékén mostanság csatlakoznek hölgyhoz vagy párokhoz .+20
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok,
Siofokon csatlakoznek parokhoz, kisebb csoporthoz 40 es ferfikent.
Szep Napot
Siofokon csatlakoznek parokhoz, kisebb csoporthoz 40 es ferfikent.

Szep Napot
Helloo
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk! Használjátok ki a farkam!
13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberen van!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk! Használjátok ki a farkam!
13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberen van!
Sziasztok!
Párokkal és hölgyekkel ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40 es sportos férfi vagyok kellemes mérettel.
Párokkal és hölgyekkel ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40 es sportos férfi vagyok kellemes mérettel.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Párhoz csatlakoznék sportos igényes jól tejelő kan
Pest megye ,privi

Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok! Ma este pár akihez csatlakozhatok?
Helló! Fiatal,csinos,dekoratív barátnőm örömére keresünk HETERÓ párokat,vagy minimum 17cm átlag feletti kitartó pasit! A részleteket privátban! UI: Csak helyesen írni tudó,kommunikáló embereket keresünk! Kamu,hazug,ígérgetős,faszverős stb emberek KOCC! Úgyis kiderül hamar!! Levélben keress!
Sziasztok!
Párral taliznék ma este, helyem van.
Párral taliznék ma este, helyem van.
sziasztok!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok! Balaton déli partján ismerkednék!
hetero alapon!!!

Gyöngyösön ma pasi, aki párt fogadna ?
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek ma este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Helló! Fiatal,csinos,dekoratív barátnőm örömére keresünk HETERÓ párokat,vagy minimum 17cm átlag feletti kitartó pasit! A részleteket privátban! UI: Csak helyesen írni tudó,kommunikáló embereket keresünk! Kamu,hazug,ígérgetős,faszverős stb emberek KOCC! Úgyis kiderül hamar!! Levélben keress!