Sziasztok. Szabolcs megyei párt keresek.
2024. szeptember 27-től 30-ig napközben (péntek délután, szombat és vasárnap egész nap) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Este pedig lehet jönni a hotelszobánkba. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
Sziasztok!
Ma este Szegeden keresünk kifejezetten jó képű, magas, sötét hajú/szemű pasit hármasra.
Tapasztalat fontos!
Ha magadra ismersz, jelentkezz!
Helyünk van
Ma este Szegeden keresünk kifejezetten jó képű, magas, sötét hajú/szemű pasit hármasra.
Tapasztalat fontos!
Ha magadra ismersz, jelentkezz!
Helyünk van

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! Budapesten ráérek . Hölgyhoz vagy Párhoz csatlakoznek fiúként
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Pécsett ma párhoz dzívesen csatlakoznék
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma estre keresünk intelligens, jóképű férfit, 30-40!csak Szabolcs megye
Fogadni tudó párt keresek a Balaton déli partján leginkább, de messzebbről is írj nyugodtan. Mostantól alkalmas nekem.
Sziasztok. 45éves, magára adó pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok!Igényes párhoz csatlakoznék ma délután-kora este! Én 37 éves 191 magas,férfias,kitartó vagyok.Pest-megye!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
sziasztok olyan nyitott párokkal ismerkednek akik szeretik elöjatekkent az erotikus masszirozast! Hely kelleme utazni tudnek!
Sziasztok! Most épp ráérek... Ha gondoljátok, keressetek. Köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 21. szombat 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 21. szombat 08:38
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Miskolcon keresünk férfit feleség többes örömére .
Sziasztok!
Kalocsa és környékéről párral vagy hölggyel ismerkednék! Kérlek a többit privátban beszéljük meg.
Kalocsa és környékéről párral vagy hölggyel ismerkednék! Kérlek a többit privátban beszéljük meg.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Miskolcon keresünk férfit feleség többes örömére .
Sziasztok,Párral, pasival ismerkednénk. Mai nap,a délutáni órákban szívesen találkoznánk, Szekszárd-Kalocsa és környéke. Csak akkor írj, ha komolyan is gondolod!!! Felesleges köröket már nem futunk,nem levelezgetünk hosszasan!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...