Sziasztok.Idősebb Párnak lennék házibarátja!! Kedves,aranyos srác vagyok.

Sziasztok! Péntektől vasárnapig nyíregyházán leszünk... Nyíregyháza -Debrecen keresünk harmadiknak NAGY intimmel pasit a feleségem örömére!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Hello
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék szimpátia esetén!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok! Viber, Whatsapp van!
Írjatok bátran!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék szimpátia esetén!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok! Viber, Whatsapp van!
Írjatok bátran!
Sziasztok
MA esti kalandra keresek VALÓS párt…
Moto
MA esti kalandra keresek VALÓS párt…

Moto
Kedves párral szívesen ismerkednék, kellemes hármas örömökre, kölcsönös szimpátia esetén. Bestéljünk privátba. Diszkrciót mindenképpen biztosítok, bár meddig is jutunk.
29 éves telt feleségem mellé keresünk egy magas nagyfarkú izmos férfit hármas szexre. Helyünk van!!! Kizárólag arcos test- és farok képpel várjuk a jelentkezóket privát üzenetben!
Még mindig keresünk. Sok érdeklődő volt, de a legtöbb a megadott korosztály fölött. Nem is értem miért kell írni bárkinek is, aki elmúlt max 27.
(Ez egy válasz bargyor üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 09:18

Feleségem kényeztetésére keresünk harmadiknak beszálló fiatal pasit (max 26-27 éves korig), heteró alapon.
Érdeklődéseket privátban fogadjuk.
Érdeklődéseket privátban fogadjuk.
Sziasztok!
Valódi nagy f@szra vágyó nő jatszótársa lennék Budapesten !
Valódi nagy f@szra vágyó nő jatszótársa lennék Budapesten !
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére
Sziasztok! Pasiként csatlakoznék ma egy kedves párhoz! Ha lenne ledvetek egy kellemes kedd estéhez akkor beszéljünk és hozzunk össze valamit! Korrekt, igényes és intelligens pasi vagyok! Győr és 100 km-es körzetében keresgélek! Mindenkinek szép napot!
Sziasztok! Valaki ma reggel 9ig Gödöllőn nálam? Helyem van! Várom leveled!
Halihó!

Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne

Moto
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok,találtatok már valakit?
(Ez egy válasz FreeBb üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 09:23

Egy vagy több pasit keresünk, aki/akik megmasszíroznának egy csinosan telt hölgyet a párja jelenlétében. A meztelen masszázs garantált, a többi szimpátián alapul. Hely van Tiszaugon.
Sziasztok! Lányt,párt keresnék szex kapcsolatra,akár több alaklomra is!Napközben is sok szabadidővel rendelkezem.Adatlapom kitöltve!
Utazni tudok!
Utazni tudok!
Jelentkezem itt is ha esetleg valaki...
Sziasztok,
Bp-en csatlakozna párokhoz egy igényesen 30 éves helyes pasi.
13.-4.ker környéke.
Írjatok privátba ha érdekes lehet számotokra
Bp-en csatlakozna párokhoz egy igényesen 30 éves helyes pasi.
13.-4.ker környéke.
Írjatok privátba ha érdekes lehet számotokra