Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk 1 partnert. Komoly pasik írjanak csak! Borsod megye +50 km.
Sziasztok.
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés...
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés...

Sziasztok! Csütörtöktől - vasárnapig az Aquaworld resort van leszünk ! NAGY intimmel keresünk pasit a feleségem örömére aki elszorakoztatná egy kis időt a szobában!
Maszíroznám izgatnám pár hölgy tagját párja előtt.Esztergom budapest vonalon
Haverommal keresünk hetero alapon párt vagy nőt
30 éves sportos srácok vagyunk
Kék szem barna haj mindkettonknek. Rendezett szép fogak
30 éves sportos srácok vagyunk
Kék szem barna haj mindkettonknek. Rendezett szép fogak
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Péntek estére, kb este 8-9 óra tájban keresünk pasit, pasikat, lehetőleg Veszprém környékéről.
Max 45 éves korig. Csak akkor írj ha van fent legalább egy értelmes fényképed, ráérsz abban az időpontban és el tudsz jönni hozzánk Veszprémbe. Ha elsőre nem jössz be nem válaszolunk, ne húzzuk egymás idejét.
Péntek estére, kb este 8-9 óra tájban keresünk pasit, pasikat, lehetőleg Veszprém környékéről.
Max 45 éves korig. Csak akkor írj ha van fent legalább egy értelmes fényképed, ráérsz abban az időpontban és el tudsz jönni hozzánk Veszprémbe. Ha elsőre nem jössz be nem válaszolunk, ne húzzuk egymás idejét.
Szegedi nagy méretu, tapsztalt srac keresne párt hosszabb távra. Helyem van.
Sziasztok!
Nem kamus, megbízható férfiakat keresünk egy szőke milf hölgy kényeztetéséhez. A férje csak nézne minket, mi rendeznének le a csajt. Hely Budapest mellett 1 órára lenne, innen indulnánk, együtt mennénk. Vasárnap este 7 körül találkoznánk, max 10-ig tudunk ott lenni.
Kérlek, hogy az üzenetedben képet csatolj vagy ne érjen felkészületlenül, ha Viberen vagy Whatsappon kérek majd képet.
Köszi!
Nem kamus, megbízható férfiakat keresünk egy szőke milf hölgy kényeztetéséhez. A férje csak nézne minket, mi rendeznének le a csajt. Hely Budapest mellett 1 órára lenne, innen indulnánk, együtt mennénk. Vasárnap este 7 körül találkoznánk, max 10-ig tudunk ott lenni.
Kérlek, hogy az üzenetedben képet csatolj vagy ne érjen felkészületlenül, ha Viberen vagy Whatsappon kérek majd képet.
Köszi!
Budapesten ma este párok csatlakozását fogadnánk!
Én 33 éves, a hölgy 45 éves. Én átlagos testalkat, a hölgy telt.
Hely van, a 16. keruletben! Viberen tudjuk folytatni!
Írjatok bátran!
Én 33 éves, a hölgy 45 éves. Én átlagos testalkat, a hölgy telt.
Hely van, a 16. keruletben! Viberen tudjuk folytatni!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
A hétvégénket Sárváron és környékén töltjük,az adatlapunk szerint keresünk partnert/partnereket
A hétvégénket Sárváron és környékén töltjük,az adatlapunk szerint keresünk partnert/partnereket

Sziasztok. Mai nap folyamán találkoznék lánnyal és párral.
Enyhe bi dolgok is érdekelnek.
Üdv T
Enyhe bi dolgok is érdekelnek.
Üdv T
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok!
Most szombat estére Budapesten (2024.10.05.) párt, nőt fogadok. Privátban Írjatok rám.
Most szombat estére Budapesten (2024.10.05.) párt, nőt fogadok. Privátban Írjatok rám.

Sziasztok 42 éves sportos pasi vagyok 21/6 intimel part keresek hetero alapon
Budapest és környéke
Budapest és környéke
Sziasztok! Adatlapom alapján keresgélek. Lányok, párok jelentkezését várom. Bp jó lenne.
Sziasztok! Csütörtöktől - vasárnapig az Aquaworld resort van leszünk ! NAGY intimmel keresünk pasit a feleségem örömére aki elszorakoztatná egy kis időt a szobában!
kamusok átlag méret ne !

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Csütörtökön napközben, kellemes idő eltöltésére csatlakoznék PÁROKHOZ a hölgy örömére, Budapest környékén!
Várom privát leveleiteket!

De szívesen találkoznák ma éjjel egy párral!
Szimpátia esetén, hármas kalandra! Lehet autós is.
Szimpátia esetén, hármas kalandra! Lehet autós is.