Sziasztok! Masszírozni is tudó és szerető, diszkrét, intelligens, mobilis pasi csinos hölgytagú párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Privátot kérnék. Köszönöm!
Sziasztok!
Extrém szexre keresek hölgyet, párt Miskolc vonzáskörzetében.
Szinte mindenre nyitott vagyok.
44 éves férfi. Kedvencem a fisting, tárgyak a punciban, szendvics, duplapunci, menstruáció, pisi, squirt, esetleg bi játékok, de az csak hármasban.
Privát üzenet várok.
Extrém szexre keresek hölgyet, párt Miskolc vonzáskörzetében.
Szinte mindenre nyitott vagyok.
44 éves férfi. Kedvencem a fisting, tárgyak a punciban, szendvics, duplapunci, menstruáció, pisi, squirt, esetleg bi játékok, de az csak hármasban.
Privát üzenet várok.
Városunk pasi tagja, ma Tapolca környékén csatlakozna a párhoz.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!BP.,és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!BP.,és környéke!
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!

Sziasztok! Továbbra is keresem azt a házaspárt, akiknek tartós házibarátja lehetek. Masszíroznám, kényeztetném rendszeresen a feleséget a férj előtt..Gyöngyös és közvetlen környéke.
Lenne itt olyan valós pár akinek megfelelhetnék az adatlapom szerint esetleg?
Ha igen akkor jelentkezzetek levélben akár ma délelött is huncutkodhatunk.
Fogadó képes is vagyok
Várom a levelet.
Köszönöm
Ha igen akkor jelentkezzetek levélben akár ma délelött is huncutkodhatunk.
Fogadó képes is vagyok

Várom a levelet.
Köszönöm
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.

Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

ziasztok.
Holnap azaz Keddi nap délelőtt, szívesen csatlakoznèk egy finom szexre, hármas vagy női taghoz.
Sportos testalkatú fiatal pasi méreten felüli játékkal.
Székesfehérvár és környéke.
Holnap azaz Keddi nap délelőtt, szívesen csatlakoznèk egy finom szexre, hármas vagy női taghoz.
Székesfehérvár és környéke.
Sziasztok.
ezt én is kipróbálnám ha van pár Kecskeméten párban mennénk csajommal
(Ez egy válasz Latex2 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 18:35

Sziasztok!Van-e esetleg itt olyan pár Szombathely és környékéről ahol a Hölgy szeret felcsatolhatóval meg dugni pasit?Régi vágyam,hogy egy Nő elkapjon és a műfarokkal megdugjon.
Párt keresek közös időtöltésre és új élmények szerzésére (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni a távolság nekem nem probléma. Részletek privátban.
Sziasztok!Van-e esetleg itt olyan pár Szombathely és környékéről ahol a Hölgy szeret felcsatolhatóval meg dugni pasit?Régi vágyam,hogy egy Nő elkapjon és a műfarokkal megdugjon.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Nektek hol van a kép??
(Ez egy válasz MartesBppar üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 07:24

Párommal keresünk sportos srácot hármashoz max 35 éves korig. Ha jelentkezel, képed azért legyen!
Hajrá......
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 05:52

Lenne itt olyan pár akinek megfelelhetnék az adatlapom szerint esetleg?
Várom a levelet.
Köszönöm
Várom a levelet.
Köszönöm

Sziasztok!
Különlegesen..extrém helyet biztosítanék ma párnak!
BP.!
Különlegesen..extrém helyet biztosítanék ma párnak!
BP.!
Igényes 50+os Bevállalós (creampie, cuckold, bukakke, Gangbang, stb..stb.) párt fogadnék, vagy meglátogadnék.