Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Kecskeméten keresünk hetero alapon sportos, vagy vékony pasit harmadiknak jövő héten szerda csütörtök 12-15-ig
.A hölgy szőke, vékony ,sportos.
Szakáll, pocak kizáró ok, max 45 év és 185cm magas.
Viber legyen!
Csak az írjon, aki tényleg eljön!
.A hölgy szőke, vékony ,sportos.
Szakáll, pocak kizáró ok, max 45 év és 185cm magas.
Viber legyen!
Csak az írjon, aki tényleg eljön!
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Üdv mindenkit beszalnekhölgyekhez párokhoz Jászberény ill 50km körzetéből ,Viber szükséges az ismerkedeshez

Sziasztok
Hetero nagyfarku pasikent keresek párt vagy nőt
30 éves jófej laza srác vagyok
Viberen folytassuk
Viberen folytassuk
Írtam nektek üzenetet!
(Ez egy válasz Curiousdirtycouple2739 üzenetére (2024. 10. 23. szerda 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 23. szerda 06:30

Sziasztok! Hétvégére még mindig keresünk egy normâlis férfit, aki csatlakozna hozzànk! 27-45 év közötti!
Sziasztok! Hétvégére még mindig keresünk egy normâlis férfit, aki csatlakozna hozzànk! 27-45 év közötti!
Sziasztok
Viberen folytassuk
Viberen folytassuk
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok...
Heteró alapon, most - ma pár?
Heteró alapon, most - ma pár?
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
A "kiskecses" nevű felhasználó egy képgyűjtő troll ne küldjetek neki képet mert viszonzás az nem lesz csak hallgatás. Kamu pár, mint oly sok más ezen az oldalon.
sziasztok!!!! ma estére keresek nőt,esetleg házaspárt nyiregy-újfehértó és környékéről, ismerkedjünk,találkozzunk érezzük,élvezzük egymást,.
Sziasztok!
Pécs környékén izmos Srácot, vagy csinos hölgyet fogadnánk otthonunkban... Hölgytagunk 25 éves gyönyörű, férfi tagun 40 éves kisportolt testű.
Pécs környékén izmos Srácot, vagy csinos hölgyet fogadnánk otthonunkban... Hölgytagunk 25 éves gyönyörű, férfi tagun 40 éves kisportolt testű.
Sziasztok szívesen találkoznak holnap délelőtt párral holgyel Putnok Barcika Miskolc Sárospatak környékéről potens vastag farkú diszkrét normális pasi vagyok
Sziasztok! Masszázst kedvelő vagy az erotikus masszázs iránt érdeklődő hölggyel vagy ilyen tagú párral ismerkednék! Minden megbeszélés kérdése, képzett szakember vagyok. Érdeklődéseket privát megkeresésben várom.
Sziasztok
Hévízen lenne ma nyitott pár aki szóló férfival "ismerkedne"
Hévízen lenne ma nyitott pár aki szóló férfival "ismerkedne"

Sziasztok,
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapsztalttl rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm hetero férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapsztalttl rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm hetero férfiként.
Budapest, Pest megye.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...