Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok!40-es pár vagyunk,hölgytagunk örömére keresnénk heteró alapon pasit ma késő estére 25-40év között borotváltság higiénia ápoltság alap! Anál tabu! Dugás csak kizárolag óvszerrel!Társkeresőnkön van fotó e-mailcim!Fényképes bemutatkozó uzeneteket várunk,helyünk van!
11.kerben most rá érő hölgyet fogadnék egy szenvedélyes együttlétre.
Irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 01. péntek 03:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 03:49
Törölt felhasználó (4700626)

Sziasztok Ma estére keresünk pasit szerepjátékhoz hetero alapon
Sziasztok!! Vasárnap reggel, délelőtt lenne kedve valakinek vagy valakiknek egy kellemes kávéhoz ,randihoz, egy 183/80, sportos, kemény farkú, 43 éves hetero pasival?? Budapest és környéke....

Sziasztok
Párhoz csatlakoznék ma délután!
BP.,és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma délután!
BP.,és környéke!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok. Pár hàzibaràtja lennék diszkréten hosszú távon. Kor alkat nem számít. Maszsàzs és minden más.
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Érett 55-70 es párhoz csatlakoznék Borsod,Hajdú,Szabolcs,Heves megyében
Ma egész nap, estét is beleértve keresem partneremet/partnereimet Budapesten a Nyugatinál. Hely van. Lszi privátban jelezz. Köszönöm
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Hali mindenkinek. Ma napközben csatlakoznák szivesen
Sziasztok! Komoly párral imserkednék hosszú távra.
Jelentkezem
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 01. péntek 03:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 03:49
Törölt felhasználó (4700626)

Megadod a telefon számodat nem mert már ma basztam .
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 31. csütörtök 18:54

Keresem azt a Székesfehérvári párt akivel eggy péntek este szexeltem Gárdonyba.Nagyonn kedves pàr voltatok jól kinyaltam a punciját a hőlgy nek ,a szúnyogok pedig összecsíptek.vonattal jöttünk haza ,én Pest felé ti meg màsik felé.Irjatok itt hogy talàlkozzunk .Kiràly este volt
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Igényes otthonomban fogadnám Miskolcon
Sziasztok! Péntek estére keresünk max. 30 éves férfit Balatonfüreden hármashoz.