Sziasztok!
Budapest és környékén ma este párokat néznék szex közben vagy ha szeretnék szájjal besegítek, beszállok.
Utazni tudok, Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-em van!
Írjatok bátran!
Budapest és környékén ma este párokat néznék szex közben vagy ha szeretnék szájjal besegítek, beszállok.
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Holnap ,az az hétfőn délelött budapesti nőt kényeztetnék a nem kicsi cerkámmal !
Holnap ,az az hétfőn délelött budapesti nőt kényeztetnék a nem kicsi cerkámmal !
Sziasztok,
50 feletti hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Előny, ha a hölgy szereti a vastag méretet! Ha ismerkednétek privát üzenetet küldjetek.
Tamás
50 feletti hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Előny, ha a hölgy szereti a vastag méretet! Ha ismerkednétek privát üzenetet küldjetek.
Tamás

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

50+ feletti hölgyet vagy párt keresek ma esti kellemes időtöltéshez Budapestről és környékéről. Utazni és fogadni is tudok a 6. kerületben. Ápolt, igényes 40-es hetero pasi vagyok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Házaspárokhoz beszallnek,Viber goglcset ,írj és beszéljük meg a részleteket
Házaspárokhoz beszallnek,Viber goglcset ,írj és beszéljük meg a részleteket
Hármashoz férfit keresünk Hajdú Bihar megye környékén hellyel rendelkező férfit kizárólag többet Viber privatban
Sziasztok ! Nem egy alkalomra keresnèk szexpartnert. Cuckold crampie.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !!}
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok hétfőn délelőtt Pest és környékéről párral ismerkednék kellemes időtöltéshez
Sziasztok ma este Bp-i párral, vagy szóló hölggyel
ismekednék , gondoljátok vagy gondolod írjál ide és a többit majd megbeszéljük üdv Laca

Sziasztok! Fiatal házaspárként ismét keresünk igényes, jóképű potens szeretőt / házibarátot egy intelligens férfi szerepében a hölgy örömére. Mielőtt írnál, adatlapot olvass!

Sziasztok szívesen ismerkednek párral holgyel Putnok Barcika Miskolc Sárospatak környékéről potens diszkrét normális pasi vagyok Viberen szívesen válaszolok minden kérdésre+421944821162