Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Kecskeméten keres párt ahol a hölgy az ölembe feküdne, a mellét gyúrnám a párja dugná!
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!
Párt hölgyet fogadnék pénteken szombat vasarnap Szerencs mellett diszkrét lakásban.Ápolt kedves jóméretü pasi vagyok.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Holnap napközben, 11-dél körül csinos lány vagy pár aki fogadna Budapesten? Imádok, puncit, popsit nyalni, de akár bi hármasban is benne vagyok. Írjatok bátran!
Hétvégére keresek párt akár az egész országban.
Üdv mindenkinek!
Szombaton szívesen fogadnék Gyöngyösön hölgyet vagy párt!
Esetleg egy éjszakai fürdőzés Demjénben!?
Szombaton szívesen fogadnék Gyöngyösön hölgyet vagy párt!
Esetleg egy éjszakai fürdőzés Demjénben!?
Ma , hölgy illetve pár egy Kis kalandra ?
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék!
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék! Valaki ?
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!
Sziasztok 29 éves Pest megyei pasi párhoz csatlakozzna. Hely adott utazás sem gond.
Ma este Bp 14.ker? Ágyamban élvezkedjünk, gabalyodjunk, ha lenne kedvetek. Minden megoldás érdekelhet

Sziasztok! Nyiregyi házaspár ? Akár kezdők?
Sziasztok! Nyiregyi kezdő házaspár lenne?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Sziasztok!
Igényes 30 as vékony, sportosabb férfi szívesen kalandozna Sopron és környékén.
Igényes 30 as vékony, sportosabb férfi szívesen kalandozna Sopron és környékén.