Sziasztok! Hármas játékhoz keresünk SUB férfi beszállót heteró alapokon a hölgy örömére
Sziasztok! Jani vagyok, 34 èves Budapesti, nős ffi. Egyedül keresek Párokat,akikhez csatlakozhatnèk. Olyan párokat keresek, ahol a Hölgy szereti a nagy mèretett. (22/6cm)
Helyem az nincs, de utazni tudok. Ha szeretnètek megismerni,akkor írjatok.
Helyem az nincs, de utazni tudok. Ha szeretnètek megismerni,akkor írjatok.

Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal....
Hétköznap Dorogon, hétvégén Pesten van fix helyem, de mind2 esetben utazni is tudok.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Voltam már párokkal hármasban és cuckoldban is, ha ez érdekel, ez miatt is kereshetsz.
Diszkréció adott és elvárt. Alap beszélgetés itt, majd Víber.....
Hétköznap Dorogon, hétvégén Pesten van fix helyem, de mind2 esetben utazni is tudok.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Voltam már párokkal hármasban és cuckoldban is, ha ez érdekel, ez miatt is kereshetsz.
Diszkréció adott és elvárt. Alap beszélgetés itt, majd Víber.....
BUÉK!
Találkoznék igényes párokkal minden jóra
fogadni Siófokon tudok, utazás sem jelent problémát.
Részletek privátban.
Találkoznék igényes párokkal minden jóra

Részletek privátban.
Hellyel rendelkező fiatal párt keresünk közelünkben, vagy igényes magyar pasit!
45 percen belül vki Szolnokon párhoz?
45 percen belül vki Szolnokra párhoz?
Sziasztok ma este lányok párok? Pest megye!
Boldog új évet Mindenkinek!
B.U.È.K mindenkinek!Ha szimpatikus nő szemèlyèben,volna valamihez kedve, keressen bátran!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!Ma este csatlakoznék párhoz-Nő örömére,vagy randiznék Nővel Esztergom-Doprog-Párkány környékén.Kedves,figyelmes,tapasztalt masszőrfiú vagyok.Helyem nincs,autózni tudok...
En tudok fogadni ma este. Egyeztessünk
(Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2024. 12. 31. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Én rá érnék (Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2024. 12. 31. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Én rá érnék (Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2024. 12. 31. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fiút keresünk kizárólag a lányi örömére Budapest
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Sajnos figadni nem tudok
(Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2024. 12. 31. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma este fiú Budapest ès környékén? Aki fogadna ?
Sziasztok! Nőt, párt keresek Budapesten és környékén diszkrét együttlétekre!
Sziasztok ! Békésben v Csongrádban párhoz csatlakoznék!!!