Sziasztok!
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Pár esetleg akihez lehetne ma csatlakozni nagy intim mérettel?
Párokhoz is szívesen csatlakoznék
Penc környéke, 50 km-es távolságon belül

Penc környéke, 50 km-es távolságon belül

Sziasztok! Párt keresek akiknek lenne kedvük egy kis kalandhoz. Utazás megoldható.35 éves igényes, normális pasi vagyok.
Hetero,és bi párhoz csatlakoznék!
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Sziasztok!
Hetero duci házaspárként ismerkednénk a hölgy örömére! Én 35 a feleségem 33 éves. Budapest mellől vagyunk, szállást ha komoly partnert találnánk biztosítanánk Vecsés környékén! Privátban elértek! Utána folytathatjuk esetleg viberen!
Hetero duci házaspárként ismerkednénk a hölgy örömére! Én 35 a feleségem 33 éves. Budapest mellől vagyunk, szállást ha komoly partnert találnánk biztosítanánk Vecsés környékén! Privátban elértek! Utána folytathatjuk esetleg viberen!
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok. Ma este Párhoz csatlakoznék
Sziasztok! Párral vagy egyedülálló nővel ismerkednék/találkoznék! Adatlapom kitöltve! Utazni tudok!
Sziasztok!
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén. Csak olyan aki hétvégén szabaddá tudja tenni magát.
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén. Csak olyan aki hétvégén szabaddá tudja tenni magát.
Sziasztok! 45-55 év közöti párral ismerkednék. Bi pasiként,szeretek kényeztetni.Irj privátba ismerkedjünk.
Lányok,párok,ma-holnap, szimpátia alapján?
Ma este lakásunkon fogadnánk egy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő férfit aki erotikus masszázsban részesítené párosunk hölgytagját ! Részleteket és jelentkezést csak privát üzenetben várunk !
Szerencsére a csütörtöki eseményeinken igen nagy igény van az aktív szóló férfiakra
Következő Swinger Yours események:
Január 9.-én Csütörtökön 20:00-2:00 h között várunk titeket a 9.kerületben a szokásos pasitöbbletes bulival, szóló csajok, párok és szóló férfiak jelentkezését fogadjuk.
Korosztály: 25-50 év közötti
Létszám:25-40 fő között.
Weboldalunkon minden swinger bulink megtalálható, írjatok privátba és küldjük is, csak általunk szűrt és jóváhagyott remek vendégkörrel
Január 18.-án Szombaton pedig évfordulós nagy bulink lesz kb 50-70 fővel.

Következő Swinger Yours események:
Január 9.-én Csütörtökön 20:00-2:00 h között várunk titeket a 9.kerületben a szokásos pasitöbbletes bulival, szóló csajok, párok és szóló férfiak jelentkezését fogadjuk.
Korosztály: 25-50 év közötti
Létszám:25-40 fő között.
Weboldalunkon minden swinger bulink megtalálható, írjatok privátba és küldjük is, csak általunk szűrt és jóváhagyott remek vendégkörrel

Január 18.-án Szombaton pedig évfordulós nagy bulink lesz kb 50-70 fővel.
Üdvözlök mindenkit! Egy kezdő srác keresne Párrokat diszkréten!!
nagy mérettel keresek
Sziasztok
Ma 21 után fogadnék párt vagy hölgyet Várpalotán.
Írjatok privátba.
Ma 21 után fogadnék párt vagy hölgyet Várpalotán.
Írjatok privátba.