Ma estére egy srác kizárólag a lány örömére. Budapest
Sziasztok!
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Jól hagzik de bekortaltot a hely
(Ez egy válasz bppasik üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 13:07

Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Sziasztok,
Sziasztok miskolci ápolt igényes férfi vagyok 177 cm magas 90 kg körül zöld szemü ápolt igényes férfi vagyok 18 cm és elég vaskos a farkam, szivesen ismerkednék veletek. Kölcsönös szimpátia esetén találkoznék is
Idősebb, 60 év feletti férfit keresünk hosszútávra, aki potens, sok gecije van, intim tájékon szőrös és szeretne rendszeresen finom, forró roma pinába élvezni...
Vasmegyeiek vagyunk, ferfit keresunk baratnommel. 35 feletti, helye legyen. Eloszor is ismerkedjunk meg.
42 eves, kedves, helyes, humoros ferfi vagyok. Szegedi novel ismerkednek. Szegedi parokhoz csatlakoznek.
Sziasztok!
Ma este ismerkednék párral Budapesten és környékén. Hely igény esetén van Budapest 7. Kerületében.
Ma este ismerkednék párral Budapesten és környékén. Hely igény esetén van Budapest 7. Kerületében.
Sziasztok.hol lennétek, remélem Pesten
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 06:43

Sziasztok ! Ma etére keresünk a lány örömére nem kamus fiút !
Sziasztok ! Ma etére keresünk a lány örömére nem kamus fiút !
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szimpátián alapuló nő,aki szereti, hogy kènyeztetve van?
Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban Kecskeméten
Sziasztok. Ma estére hölgyet vagy párt keresek. Fogadni és utazni is tudok. Részletekért keressetek?
Sziasztok. Ma holnap csatlakoznék. Akár nálam is meg oldható.
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!