sziasztok fehérvári 47 éves hetero férfi ismerkedne közelben
Sziasztok! 40-es pár szeretne ismerkedni pasival. Lehetőleg csak az írjon aki komolyan is gondolja. Csak a közelben keresünk.
Sziasztok 32 éves srác ismerkedne párral, nővel, Szeged környékén, minden jóra nyitott vagyok, nyalni imádok nagyon,
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.

Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Ma estére keresünk egy fiút kizárólag a lány örömére
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
sziasztok feleseget kényeztetnék a férje elott ha vannak itt erre nyitott párok? hely kellene utazni tudnek
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon házibarát lennék.
Budapesten ,heteró alapon házibarát lennék.
Cegléd közelében ismerkednénk 30as pár vagyunk.korban,távolságban közel...
Sziasztok. Ma szívesen csatlakoznék Párhoz. Utazni és fogadni is tudok.
Párokhoz csatlakoznék,pest,fejér,kom-esztergom megyében! Utazni tudok,akár rendszeresen,hosszútávra!
Sziasztok!
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Hétfőn napközben szívesen fogadnék egy párt cuckold témában!
Miskolcon csatlakoznék párhoz. Helyem is van. Nyitott vagyok mindenre
Ma késő délután/kora este nővel, párral kalandoznék Fehérvár ès környékén!
Ápolt 40+ os férfi vagyok!
Ápolt 40+ os férfi vagyok!
Sziasztok!
Komárom Esztergomba keresünk kedd( 01.14.) pasit harmadiknak! Egész estés program!
Komárom Esztergomba keresünk kedd( 01.14.) pasit harmadiknak! Egész estés program!
Jelentketnék