Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Budapest és környéken ma este párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Sziasztok
Kár hogy csak fiatalt kerestek
(Ez egy válasz fiatalpar9320 üzenetére (2025. 01. 31. péntek 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 10:23
Kár hogy csak fiatalt kerestek

Sziasztok!
Ma es holnap estére fiatal pasit vagy part keresünk közös élmények megélésére.
Szép napot mindnekinek
Szép napot mindnekinek
Párt keresnék 7 végére

Ma este Pasi párhoz csatlakozni?
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma vagy szombaton, kulturált, ápolt, normális férfiként. (Szolnok 60 km-es körzetében)
Párhoz csatlakoznék ma vagy szombaton, kulturált, ápolt, normális férfiként. (Szolnok 60 km-es körzetében)
FEBRUÁR 6. CSÜTÖRTÖK Pasitöbbletes swinger Part!!
. Aki még nem járt nálunk , akkor most itt az idő
25-35 fő közötti létszám 20:00-2:00 h között 9. kerületbe.
Február 15.-én pedig Valentin napi bulink lesz , Zuglóban 50-70 fő közötti létszámmal. 20:00-3:00 h között
Swinger eseményeink és Podcast adásaink megtalálhatok a weboldalunkon , melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours csapata
. Aki még nem járt nálunk , akkor most itt az idő

Február 15.-én pedig Valentin napi bulink lesz , Zuglóban 50-70 fő közötti létszámmal. 20:00-3:00 h között
Swinger eseményeink és Podcast adásaink megtalálhatok a weboldalunkon , melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours csapata
Szexmentes masszázsra keresünk hellyel rendelkező pasit,lehetőleg Budapesten. Keresünk jakuzzival vagy szaunával rendelkezőt is
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Sziasztok!
Szép napot mindnekinek
Szép napot mindnekinek
Sziasztok!
Valóban nagyméretű, 28-48 év közti pasit keresünk, 3-asra cuckoldra, napközben, 1-2 órára, olyat aki vagy tud utazni, vagy meg tudja a helyet oldani a közelünkben. Eseteg 2-4 pasit akik voltak már ilyenben, de őket csak hellyel.
50 éves bi pasiként.Párral ismerkednék irj privátba
Sziasztok
Ma este. 22:00 után szabad vagyok. Aki gondolja és lenne kedve huncutkodni/ játszadozni (természetesen hetero alapon hölgyek örömére ) keressen bizalommal és persze 100% bizalommal és diszkréció val !!!
Helyem van ! Jönni menni is tudok !! És miénk lehet az éjszaka !!! Írj privátba valami elérhetőséget és fel veszünk a kapcsolatot !
Szép napot !!
Ma este. 22:00 után szabad vagyok. Aki gondolja és lenne kedve huncutkodni/ játszadozni (természetesen hetero alapon hölgyek örömére ) keressen bizalommal és persze 100% bizalommal és diszkréció val !!!
Helyem van ! Jönni menni is tudok !! És miénk lehet az éjszaka !!! Írj privátba valami elérhetőséget és fel veszünk a kapcsolatot !
Szép napot !!
Remelem sikerrel jartok,es meg is orokititek
(Ez egy válasz pecsiparos26 üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 30. csütörtök 22:58

PÉCSEN! Keresünk holnapra (szombat estére) fiatal! izmos! nagyobb/közepes mérettel férfit, fiatal feleségem kielégítésére. Helyünk van, én kukkolnék csak, alkalom adtán beszállnék. Csak a kiírt kritériumokkal keresünk!
PÉCSEN! Keresünk holnapra (szombat estére) fiatal! izmos! nagyobb/közepes mérettel férfit, fiatal feleségem kielégítésére. Helyünk van, én kukkolnék csak, alkalom adtán beszállnék. Csak a kiírt kritériumokkal keresünk!
párhoz csatlakoznék, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). részletek privátband
Szexmentes masszázsra keresünk hellyel rendelkező pasit,lehetőleg Budapesten. Keresünk jakuzzival vagy szaunával rendelkezőt is
Sziasztok.
Keresek olyan párt akik hosszabb távra keresek 3.nak férfit.
29 éves és egyedülálló vagyok.
Keresek olyan párt akik hosszabb távra keresek 3.nak férfit.
29 éves és egyedülálló vagyok.