Sziasztok. Adatlapom alapján ismerkednék.
Sziasztok!
Szívesen fogadnék igényes, kényeztetésre vágyó hölgy tagú párt
Üzenet privátba
Szívesen fogadnék igényes, kényeztetésre vágyó hölgy tagú párt

Üzenet privátba
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, 44 éves heteroszexuális pai. Olyan lányt, vagy párt keresnèk ahol a lány haját a farkamra (képeken) csavarva szopathatnèk egész addig amíg a lány sminkje lefolyna az arcán. Akár a férje előtt, vele is...majd közösen elegitenènk ki....
Tomi.
Tomi.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Elhanyagolt pasi párt keres hosszú távon. Mindent megteszek hogy mindenkit boldoga tegyek. Masszázs is mindkettőtöknek
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok Budapesten keresek part. 36 éves srac vagyok 14. Keruletbe van helyem is
Nőket ,párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Fiatal 22 éves fiúként keresek ma estére partnert, partnereket.
Helyem van a 14. kerületben az Örs vezér terétől nem messze. De szívesen utazok is Budapesten belül.
Ha kérdés van, akkor írjatok bátran.
Puszi, Milán
Fiatal 22 éves fiúként keresek ma estére partnert, partnereket.

Ha kérdés van, akkor írjatok bátran.

Puszi, Milán
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 02. vasárnap 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 02. vasárnap 08:51

Törölt felhasználó (4724422)

Normális, tényleg nagy intimű pasit keresünk esetleg kisebb baráti társaságot
Normális, tényleg nagy intimű pasit keresünk esetleg kisebb baráti társaságot
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok. Párt vagy hölgyet keresek. Helyem van Pápa mellett,de ésszerű távolságon belül utazni is tudok.
Feleség dupla , tripla örömére keresünk férfit vagy férfiakat ,