Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Cuckold témában párral ismerkednék.
Ápolt 40es pasi vagyok!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Extra jó , izmos , méretes pasit keresünk ! Nagyon finom punci kényeztetésére .
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Párok hölgytagját masszíroznám, kényeztetném, igény szerint elégíteném ki, párjával vagy előtte..Hatvan, Gyöngyös, Eger és ezek környékein…
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Valóban nagyméretű, 28-48 év közti pasit keresünk, 3-asra cuckoldra, napközben, 1-2 órára, olyat aki vagy tud utazni, vagy meg tudja a helyet oldani a közelünkben. Eseteg 2-4 pasit akik voltak már ilyenben, de őket csak hellyel
Sziasztok, február 14. keresünk nagyobb méretel rendelkező pasit max 50 éves korig. bemutatkozó szöveg és nehány kép kelleni fog!

21-től 3 napig a párommal Gyulán leszünk. Pasival ismerkednénk...
Sziasztok! Igényes, kellő tapasztalattal és szexuális kultúrával rendelkező, nagy méretű férfiként keresnék egy éretebb hölgyet vagy párt, Somogy-Zala megyében.
Sziasztok! Holnap azaz csütörtökre keresek párt illetve lányt, ápolt potens pasi vagyok nagy mérettel, akár cuckold jelleggel is ismerkedem!
Sziasztok! Képzett masszőrként budapesti párokkal ismerkednék. Szeretek és tudok is maszírozni.
Sziasztok! Fiatal hetero férfiként keresek párral vagy solo hölggyel szexuális mókát Budapesten ma estére, vagy bármikor holnapra!
Részletek priviben.
Részletek priviben.
Sziasztok!
Somorján egyedülálló biszex 23 éves pasiként keresek játszótársat/játszótársakat ma estére!
Helyem van, hotelben!
Fotót küldök, és várok az ismerkedésnél
Somorján egyedülálló biszex 23 éves pasiként keresek játszótársat/játszótársakat ma estére!
Helyem van, hotelben!
Fotót küldök, és várok az ismerkedésnél

Sziasztok! Lány vagy párt keresnék izgalmas szex programokra! Helyem nincs,de utazni tudok!
Adatlap kitöltve!
Adatlap kitöltve!
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.