Február 21 én farsangi bulit tartunk Budapesten. Várható létszám 40-50 fő. 30as 40es korosztályból várunk párokat, lányokat, és pasikat is. Nem modellek, de igényes, csinos emberek járnak a bulijainkba, pasiknak is van még hely. Privátban érdeklődjetek. smile
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Szegeden fogadni tudnék párt cuckoldra, vagy szolo hölgyet
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti , Pest megyei házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti , Pest megyei házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Sziasztok, hétvége folyamán hölgy vagy pár Vas vagy Győr-Moson-Sopron megye környékéről ismerkedni valamint kölcsönös szimpátia alapján találkozni hetero alapon? hely van ha szükséges

Sziasztok, 32 éves, ápolt, intelligens, átlagos testalkatú srác vagyok. Ma este szívesen fogadok Debrecenben párokat (enyhe bi) esetleg hölgyeket. Részletek privátban. 173/85, 15/5. Üdv Beci
Sziasztok!
Csatlakoznék párhoz Budapesten. Írj üzenetet
Csatlakoznék párhoz Budapesten. Írj üzenetet
Sziasztok. Írtam nektek.
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (2025. 02. 14. péntek 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 14. péntek 13:15

Sziasztok!
Szombat,Buli utánra (kb 3-4 óra) keresünk HETERO pasit
harmadiknak a hölgy örömére
Vastag farok előnyben!!!!!
Csak fényképes adatlappal….
Köszönjük

Köszönjük

Sziasztok! Értelmes, igényes srácként keresem párok társaságát a mai napra. Budapesten helyem van, az adatlapom pedig kitöltött. Ha érdekes lehetek, írjatok nyugodtan.
Sziasztok! Igényes párhoz csatlakoznék
Sziasztok! Igényes párhoz csatlakoznék
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő/ Colosseum
Hotel valaki lany no asszony par?Oralisan kemyeztetnek es nem csak..
Hotel valaki lany no asszony par?Oralisan kemyeztetnek es nem csak..
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Sziasztok! Ma keso este keresnek valakit aki tudna hozzank csatlakozni a felesegemmel!
Sziasztok!
Vasárnap napközbeni találkára keresünk párokat, esetleg nagy méretű fiúkat, elsősorban Borsod Megyéből. Utazni tudj.
Vasárnap napközbeni találkára keresünk párokat, esetleg nagy méretű fiúkat, elsősorban Borsod Megyéből. Utazni tudj.
Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként szívesen ismerkednék szexuális kapcsolatát feldobni vágyó párral/házaspárral, teljes mértékben tiszteletben tartva a ti kéréseiteket illetve vágyaitokat. Ha szeretnétek egy türelmes, elfogadó, alkalmazkodó partnert keressetek bátran. Helyet tudok biztosítani Pécs belvárosi klímás lakásban. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék !
Privátban írjatok !
Párhoz csatlakoznék !
Privátban írjatok !
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Köszönjük