sziasztok házibarát kerestetik csak a női tagunk közös kényeztetésére.további kritérium az adatlapon
Sziasztok!
Mobilis, jóképű, masszírozni is tudó és szerető vidám, extrém fantáziadús pasiként szívesen csatlakoznék csinos lány, hölgy többes kényeztetéséhez. Van már ilyen tapasztalatom. Diszkréció, intelligencia adott és elvárt. Privátot kérnék. Köszönöm!
Mobilis, jóképű, masszírozni is tudó és szerető vidám, extrém fantáziadús pasiként szívesen csatlakoznék csinos lány, hölgy többes kényeztetéséhez. Van már ilyen tapasztalatom. Diszkréció, intelligencia adott és elvárt. Privátot kérnék. Köszönöm!
Sziasztok.
Szombat este keresünk pasikat gruppenszexre
Szombat este keresünk pasikat gruppenszexre
Sziasztok! Ma nap (03.06) Debrecenben szívesen töltenem az estét egy jó fej, intelligens, csinos pár társaságában bármilyen felállásra. Helyem van, tapasztalattal rendelkezem ezen a területen. 33 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, nyitott, diszkrét férfi vagyok.
Írjatok bátran.
Írjatok bátran.

Sziasztok. Érd környékén ismerkednék!?
Finom izgalmas eggyütlétre... Csak olyan irjon aki tenyleg mostani órákban találkozna is!

Finom izgalmas eggyütlétre... Csak olyan irjon aki tenyleg mostani órákban találkozna is!
Sziasztok. Nö nap tiszteletére, szívesen kényeztetnék pár hölgy tagját, kedvesével!
Feleség többes és dupla örömére keresünk férfit-férfiakat .
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok Március 8.-a Szombat estére is keresek csajszit, hölgyet , párt . Élvezni az életet élvezni a testi örömöket ez a célom, a minőség számít számomra. Nem vagyok egy görög isten nem várom el ezt senkitől!!!
Sziasztok! Kedves,ápolt intelligens érzéki párt keresek hosszútávú baráti kapcsolatra! Ápolt,sportos,igényes férfi vagyok.
Sziasztok!
Debrecen környékèn hölggyel,párral ismerkednèk!
Debrecen környékèn hölggyel,párral ismerkednèk!

Sziasztok! Szombat nőnap! Lepd meg a párod egy masszázs&yoni masszázs kombóval. Értelmes határon belül, nagyon szívesen utazok. Érkezés kb 22-22.30. Amennyiben egy tiszta ápolt potens érett úriemberrel szeretnéd meglepni a párod, aki odaadó, kérlek privátban keress. Köszönöm szépen!
Sziasztok szombat éjjel valaki?
Sziasztok! Holnap napközben valaki?☺️
Sziasztok keresünk fiút hetero alapon hármas szexre szombaton estère Max korhatár 27 ès csak Budapestiek èrdekelnek.
Jó reggelt
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm
Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
Sziasztok.Párt keresek, ismerkednék!
Kedves Zempléni párok!
A csütörtöki napon, napközben Szerencs-Tokaj-Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén találkoznék egy szimpatikus, határozott párral, akikkel megélhetnénk egy emlékezetes hármas együttlétet.
Én egy 39 éves, 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok.
Valóban találkozni szeretnék, nem álmodozom, hanem konkrét elképzeléseim vannak!
Nem szeretnék sem a Ti, sem a magam idejével játszani, így kérem, hogy csak abban az esetben írjatok, ha valóban találkozni is szeretnétek.
Várom a megkereséseteket!

A csütörtöki napon, napközben Szerencs-Tokaj-Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén találkoznék egy szimpatikus, határozott párral, akikkel megélhetnénk egy emlékezetes hármas együttlétet.

Én egy 39 éves, 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok.
Valóban találkozni szeretnék, nem álmodozom, hanem konkrét elképzeléseim vannak!
Nem szeretnék sem a Ti, sem a magam idejével játszani, így kérem, hogy csak abban az esetben írjatok, ha valóban találkozni is szeretnétek.
Várom a megkereséseteket!