Sziasztok!
Budapesti vagy környéki párokkal ismerkednék.
Sportos tapasztalt pasi vagyok.
Viktor
Budapesti vagy környéki párokkal ismerkednék.
Sportos tapasztalt pasi vagyok.
Viktor
Sziasztok. Rendszeres szexkapcsolatra keresek egy izgi párt. Helyem, képeim és videóm is vannak itt fent. Enyhe bi belefélr ha van rá igény. 50-es de nagyon potens pasi vagyok, aki szeret kényeztetni. Nem zárkózom el egy házibarát jellegű kapcsolattól sem. Tudok utazni és nálam is lehetünk. Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok.MA estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok !
Ma este heteró alapon párt keresek Budapesten!
Akár esetleg a Szépvölgyin ,akár a reptéren !
Valóban nagy méretű pasi vagyok !
Ma este heteró alapon párt keresek Budapesten!
Akár esetleg a Szépvölgyin ,akár a reptéren !
Valóban nagy méretű pasi vagyok !
Barátnőt,feleséget,kényeztettnék Masszíroznák ! Mezőkövesd kőrnyékén!
Kecskeméti párhoz csatlakoznék kellemes kalandra
Holnapi napra keresnénk programot, amiben az erotika is szerepet kapna ! Várjuk az ötleteket, de csak privátban ! Ne ide írj ! Amelyik a legszimpatikusabb azt megvalósítjuk azzal aki kitalálta ! Van helyünk is, de ésszerű távolságon belül utazunk is !
Szép jo napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Sziasztok.MA estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok.
Szivessen ismerkednék egy kedves párral.
Az sem baj ha bixszexek vagytok.
Szivessen ismerkednék egy kedves párral.
Az sem baj ha bixszexek vagytok.
Sziasztok. Keszthely, Hévíz környékén pár ma este aki ismerkedne, kalandozna? Ápolt, igényes pasi vagyok.
Sziasztok!
Péntek estére keresek Budapesten nőt ,illetve heteró alapon párt !
Megbízható, nagy cerkával rendelkezem .
Péntek estére keresek Budapesten nőt ,illetve heteró alapon párt !
Megbízható, nagy cerkával rendelkezem .
Sziasztok! 48éves csinos hölgy 50éves pasi keres megfelelő partnert hosszabb távra. Lehetőleg fotóval lévők írjanak majd. Köszönjük
Barby/Csaba
Barby/Csaba
Sziasztok!Párral ismerkednék tartós vagy alkalmi kapcsolatra