Sziasztok! Ma este házaspár feleségét kényeztetném igény szerint..Utazni tudok ésszerű távolságon belül.
Sziasztok!
Ma (03.17) Szigetváron töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadok kellemes társaságot, hölgy, pár esetleg transz vagy férfi személyében bármilyen felallásra. Többekben tapasztalattal rendelkezem. 33 éves, intelligens, jó megjelenésű, pozitív embernek tartom magam. Hasonló személyek megkeresését örömmel veszem.
Ma (03.17) Szigetváron töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadok kellemes társaságot, hölgy, pár esetleg transz vagy férfi személyében bármilyen felallásra. Többekben tapasztalattal rendelkezem. 33 éves, intelligens, jó megjelenésű, pozitív embernek tartom magam. Hasonló személyek megkeresését örömmel veszem.

Sziasztok! Olyan 2 -3 fős osszeszokott férfi társaságot várnunk csini MILF kényeztetésére akiknek nem csak a szája nagy. Van 7vegen szabadidejuk és utaznanak a Balaton déli partjára egy szeximadó parhoz. 30-55 kozotti magas ápolt társaságot keresünk! Telefonszamos leveleket várunk! Puszi pacsi
Sziasztok! 40-es, magas, igényes férfi csatlakozna párhoz, de akár dogging vagy bukakke bulikban is szívesen részt venne. A tetszem a képem alapján, ismerkedjünk, hátha...
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék komoly párral hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos.
Sziasztok. Rendszeres szexkapcsolatra keresek egy izgi párt. Helyem, képeim és videóm is vannak itt fent. Enyhe bi belefélr ha van rá igény. 50-es de nagyon potens pasi vagyok, aki szeret kényeztetni. Nem zárkózom el egy házibarát jellegű kapcsolattól sem. Tudok utazni és nálam is lehetünk. Diszkréció adott és elvárt.
Ma, napközben Szolnok környékén pár? Írj privit!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sziasztok 34 éves pasi mai nap csatlakozna párhoz, nőhöz, Békés megyében.
Sziasztok! Vékony alkatú nőkkel ismerkednék! Mezőkövesd kőrnyéke!
Szia, írtam
(Ez egy válasz Goodpár üzenetére (2025. 03. 11. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 15:14

Igényes házi barátot keresünk a közös élvezetkekhez. Kezdő pár vagyunk. Fogadni tudunk de akar meg is látogat hatunk észszerű határok mentén. Várjuk jelentkezését pasiknak
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok
Egyedül vagy legjobb haverommal keresünk péntek/szombat estékre Budapesten vagy +50km körzetben párt esetleg nőt
Hetero 30 éves nagyfarku srácok vagyunk, kék szem barna haj 180magasak vagyunk., én 85kg. Kék szem barna haj, haverom 70kg szinten kék szem barna haj
Egyedül vagy legjobb haverommal keresünk péntek/szombat estékre Budapesten vagy +50km körzetben párt esetleg nőt
Hetero 30 éves nagyfarku srácok vagyunk, kék szem barna haj 180magasak vagyunk., én 85kg. Kék szem barna haj, haverom 70kg szinten kék szem barna haj
Sziasztok.30-as pár ismerkedne.szóló lány,vagy pasival. Korban közel.... Cegléd közelében
Sziasztok!! Szombat estére 03.22 keresek Alkalmi , hosszabb távra Bp-i, hölgyet, nőket , párokkal . Még van idő ismerkedni , nem kell sietni

Sziasztok! Lánnyal,párral találkoznék!
Tolna megye és környéke!
Utazni tudok!!!
Tolna megye és környéke!
Utazni tudok!!!
Sziasztok! Mai nap szívesen csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére, Kecskemét és környékén.
Lehet találni de sok a kamus ,még nem jelenő ffi sajnos .Én is hàrok ki a reptérre ,igaz este ritkán de ma pl megyek ki.Lehet próbàlkozni.
(Ez egy válasz Volga83 üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 09:23

Sziasztok ! 39 éves nő vagyok,párom 41 éves. Régi vágyam szeretnénk megvalósítani,hogy két férfival legyek,párommal és még egy férfi. De ezt kimondottan csak úgy szeretnénk megvalósítani,ha a másik férfi egy vastag nagy farkú pasi lenne. Lehet amúgy találni itt goldengate-n ilyen pasit,és aki csatlakozna is ? Egyenlőre ez még csak egy kérdés,hogy volt akinek sikerült itt találni ? Nem kell kép meg kamu profilok köszönjünk . Szép vasáanpot nektek
este a reptéren a kifutó végénél!?
(Ez egy válasz Eraera üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 13:25

Sziasztok! Apátvarasdi pihenőnél, adat lapunknak megfelelően keresünk a mai napra, autós kalandhoz, férfi hetero partnert.
Ma pesti par ? Kukkolnek, csatlakoznek ha szeretnétek