Sziasztok, Szivesen csatlakoznek parokhoz hetero alapon a hetvegen. Budapesten lakok de tudok utazni is.
185cm, 82kg, sportos testalkatu vagyok, irjatok. Farkam 18/6,
185cm, 82kg, sportos testalkatu vagyok, irjatok. Farkam 18/6,
Sziasztok!
Budapest és vonzáskörzetében szívesen csatlakoznék párokhoz. =)
Budapest és vonzáskörzetében szívesen csatlakoznék párokhoz. =)
Sziasztok! A mai nap folyamán valaki Tatabánya környékén ? Kizárólag Heteró alapon. Nő, de akár Pár is lehet.
Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Borsodban párhoz csatlakoznék
Sziasztok! Hétvége folyamán csatlakoznék párhoz...akár masszázs...is képzett vagyok! Békés Hajdú Csongrád Bács megyéből utazok szívesen!
sziasztok , olyan hőlgyet keresünk aki szereti két férfival és élvezi ha a férfiak egymással is játszanak .
Izgalmas kikapcsolódási lehetőséget keresek számomra kizárólag heteró alapon!
Beszállnék minden földi jóságra egy jókedvű, vidám, ápolt , egymást szerető de szexben kicsit őrült párhoz. Egy olyan hétköznapi párt keresek legfőképpen ahol ez egy igazi izgalom,extra a kapcsolatban . Ahol utána nincs féltékenység és vita. Nem válaszfal szeretnék lenni egy javítandó kapcsolatban hanem egy szükséges + egy jól működő kapcsolatban csak ugye nincs 2 farka az úriembereknek sem otthon így hát kell egy beszálló 3. akinek van egy plusz farka . Igazából párral szinte minden érdekelne , perverz dolgokon kívűl. Ja és ne kötözettek ki az erdőbe sem mert hideg van és hülyén is néznék ki egy fa tövében pucéron.
sziasztok
mi 25 28 32 éves valóban sportos potens normális hetero barátok vagyunk hölggyel párral szívesen ismerkednénk gang-bang bukakke partira amit a közeljövőben tartanánk igényes találkahellyel rendelkezünk és van némi tapasztalatunk is már írj írjatok ránk privátban bátran
mi 25 28 32 éves valóban sportos potens normális hetero barátok vagyunk hölggyel párral szívesen ismerkednénk gang-bang bukakke partira amit a közeljövőben tartanánk igényes találkahellyel rendelkezünk és van némi tapasztalatunk is már írj írjatok ránk privátban bátran
Sziasztok!
Lányok, párok jelentkezését várom. Nagy vágyam a hármas szex átélése. Öröm szerzés a hölgynek. Szívesen masszírozok, kényeztetek. Szeretek simogatni és szeretem ha simogatnak.
Orális kényeztetések oda-vissza.
Erotikus, intim fotózás lányoknak, pároknak. Párok szeretkezését fotózom, videózom.
Minden megbeszélés alapján.
Ha bátrak vagytok ilyen élményekre, nyugodtan keressetek.
Zalaegerszeg
Lányok, párok jelentkezését várom. Nagy vágyam a hármas szex átélése. Öröm szerzés a hölgynek. Szívesen masszírozok, kényeztetek. Szeretek simogatni és szeretem ha simogatnak.
Orális kényeztetések oda-vissza.
Erotikus, intim fotózás lányoknak, pároknak. Párok szeretkezését fotózom, videózom.
Minden megbeszélés alapján.
Ha bátrak vagytok ilyen élményekre, nyugodtan keressetek.
Zalaegerszeg
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Üdv! Párral taliznék mai nap { Szombat } nagyon odaadó lennék, ha arra van igény enyhe bi is lehet
Sziasztok
Szeretnénk most Vasárnap délután kipróbállni plusz egy pasival a sexet,erre keresünk potens jelentkezőket.
50 feletti pasit reszesítenénk előnyben
Mivel a páromnak ez lenne az első ilyen alkalom,ezért a kérése,hogy sz akció során a vendég végig szemkötőben legyen.........neki ez segít az ellazulásban
Tapolca környéki pasik levelét várjuk
Csak olyan írjon,akinek ez megfelelő lenne.........
Köszi
Jó keresést mindenkinek
Szeretnénk most Vasárnap délután kipróbállni plusz egy pasival a sexet,erre keresünk potens jelentkezőket.
50 feletti pasit reszesítenénk előnyben
Mivel a páromnak ez lenne az első ilyen alkalom,ezért a kérése,hogy sz akció során a vendég végig szemkötőben legyen.........neki ez segít az ellazulásban
Tapolca környéki pasik levelét várjuk
Csak olyan írjon,akinek ez megfelelő lenne.........
Köszi
Jó keresést mindenkinek
Pff, épp most írta ki, hogy tankolni kell
) Benzinkút, gurulgatok egy kicsit mág, aztán alvás... úgy sem vonzz soha senkit az ajánlatom, hiába gavallérkodok
Amúgy diesel... de lassan lassan cserélem áramosra már
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2025. 03. 28. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap napközbeni fürdőzésre mennénk, de még nincs helyszín. Hetero férfi csatakozhatna hozzánk ha tud helyet ahol találkozhatnánk ! Csak privát üzenetet várunk !
Màtrahàza vagy Budapest ma este - holnap nap közben?
Hölgyet kényeztetnék 31F
(Ez egy válasz Profi30 üzenetére (2025. 03. 28. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 15:47

Pécsen csatlakoznék párokhoz hetero alapon a hölgy örömére! Illetve hölgyekhez is akár! Részletek privátban!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok szombaton fiatal srácot keresünk este 10 körül.