Sziasztok kiéhezett kanos pasit keresünk 3dik beszálloként. Székesfehérvár és környékén.
Szerdán NAPKÖZBEN csinos lány vagy pár társasága lennék Debrecenben. Nagyon szeretnék végre újra egy ismeretlen puncit nyalni. Írjatok, ha valóban találkoznátok is!
Sziasztok!
Most szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus párt hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, egészséges, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép napotok!
Most szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus párt hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, egészséges, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép napotok!

Sziasztok! Cuckold témában ismerkednék párral! Tapasztalt ápolt méretes pasi vagyok!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Pécsen keresek párt/házaspárt hétközben, napközbeni találkára. Helyem van. Keressetek bizalommal!
Sziasztok! Holnap délelőttre keresünk egy harmadik srácot kizárólag a lány örömére, helyünk az van
Szia/sziasztok,
Csütörtök, péntek (05.29, 05,30) estére/éjszakára Hölgy vagy Pár ismeretségét keresném találkozásra.
Hely van, előtte akár szauna, wellness is megoldható.
De utazni is tudok!
Privátban várnám az üzeneted. Szép napot!
Csütörtök, péntek (05.29, 05,30) estére/éjszakára Hölgy vagy Pár ismeretségét keresném találkozásra.
Hely van, előtte akár szauna, wellness is megoldható.
De utazni is tudok!
Privátban várnám az üzeneted. Szép napot!
Pécsen!
Nem sok eséllyel, de : keresünk olyan harmadikat, aki dugna fiatal feleséget, de őt is lehet dugni, szopni és dugna vagy szopatna mindkettőnket. Magyarán egy mindenben benne lévő biszex NAGY mérettel rendelkező, ápolt férfit keresünk. smile Privátban, konkrét képekkel.
Nem sok eséllyel, de : keresünk olyan harmadikat, aki dugna fiatal feleséget, de őt is lehet dugni, szopni és dugna vagy szopatna mindkettőnket. Magyarán egy mindenben benne lévő biszex NAGY mérettel rendelkező, ápolt férfit keresünk. smile Privátban, konkrét képekkel.
Sziasztok!
Kicsit még ugyan távoli, de június utolsó hétvégéjén, konkrétan 27-én töltünk pár napot Esztergom környékén párként egy vendégházban.
Hölgy tagunk kényeztetéséhez keresnénk masszázshoz (yoni nagy előny) jól értő 40-50 közötti művelt, jól kinéző férfi társat, esetleg kedves hasonló korú párt. Évi kétszer kiruccanunk így pár napra gátlások nélkül, kis szaunázásra-jakuzzira.
Közös-kölcsönös szimpátia esetén kis jakuzzis lazítás-iszogatás után akár több is lehet a masszázsnál.
Csak olyanok írjanak, akik 27-én el is tudnak jönni Esztergom mellé.
Kicsit még ugyan távoli, de június utolsó hétvégéjén, konkrétan 27-én töltünk pár napot Esztergom környékén párként egy vendégházban.
Hölgy tagunk kényeztetéséhez keresnénk masszázshoz (yoni nagy előny) jól értő 40-50 közötti művelt, jól kinéző férfi társat, esetleg kedves hasonló korú párt. Évi kétszer kiruccanunk így pár napra gátlások nélkül, kis szaunázásra-jakuzzira.
Közös-kölcsönös szimpátia esetén kis jakuzzis lazítás-iszogatás után akár több is lehet a masszázsnál.
Csak olyanok írjanak, akik 27-én el is tudnak jönni Esztergom mellé.
Jo reggelt
Akár adatlapom szerint is ajánlanám magamat
Akár adatlapom szerint is ajánlanám magamat

Sziasztok!Párral ismerkednék tartós,vagy alkalmi szexre
Sziasztok pár vagyunk ès ha ez lehetsèges ősszeszokot( ffi)csoportal szeretnènk ismerkedni fontos hogy hely legyen
Sziasztok! Nyiregy és környékéről akár kezdő Hàzaspárral ismerkednék ha kedvetek van írjatok köszönöm ha irtok.
Sziasztok!
Igényes, többesben tapasztalattal rendelkező budapesti srácként keresném párok társaságát a mai nap. Helyem Budapesten van, de természetesen utazni is tudok.

Sziasztok.Ma estefelé Demjén fürdőben párral ismeekednék
Sziasztok!
Potencia megvan, de korábbi hozzászólásomból látható, hogy szexuális tapasztalat nincs.
Masszázsom miatt még senki nem panaszkodott. (Ez egy válasz Fiatalhazasparrr üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 12:09
Potencia megvan, de korábbi hozzászólásomból látható, hogy szexuális tapasztalat nincs.

Masszázsom miatt még senki nem panaszkodott. (Ez egy válasz Fiatalhazasparrr üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Feleségemmel fogadnánk ma ESTE egy potens férfit, aki intelligens, normális, 3 gyerek miatt ritkán tudunk megengedni ilyet! CSAK MA! S az asszony piros betűs ünnepeket tölti, így egy oltári 4 kezes masszazzsal lépnénk meg, hálája jeléül végül meg fogja köszönni a szájával!
Kommunikáció Viber én. RÁCKEVE

Kommunikáció Viber én. RÁCKEVE
Sziasztok! Feleségemmel fogadnánk ma ESTE egy potens férfit, aki intelligens, normális, 3 gyerek miatt ritkán tudunk megengedni ilyet! CSAK MA! S az asszony piros betűs ünnepeket tölti, így egy oltári 4 kezes masszazzsal lépnénk meg, hálája jeléül végül meg fogja köszönni a szájával!
Kommunikáció Viber én. RÁCKEVE (Ez egy válasz Kilrroog üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 03:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 03:28

Kommunikáció Viber én. RÁCKEVE (Ez egy válasz Kilrroog üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 03:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Sziasztok
Ma találkoznék párral egy jó kaland reményében!
Ma találkoznék párral egy jó kaland reményében!
Sziasztok! Van olyan pár akit izgatna egy szűz férfi beavatása? Csakis hetero módon.