Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
SZÉP ESTÉT!
Holnap /szerdán/
Ballasagyarmaton éjszakázom kamionnal.sexpartnert keresek hetero alapon!
Privátban keressetek!Köszönöm hogy elolvastad!
Holnap /szerdán/
Ballasagyarmaton éjszakázom kamionnal.sexpartnert keresek hetero alapon!
Privátban keressetek!Köszönöm hogy elolvastad!
Holnap pár aki napközben fogadna Debrecenben? Tapasztalatom van bőven, írjatok, megyek!
Mikorra kerestek? Írtam levelet!
(Ez egy válasz Husigang üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 20:14

Sziasztok kiéhezett kanos pasit keresünk 3dik beszálloként. Székesfehérvár és környékén.
Sziasztok! Eger környékén párok házibarátja lennék .
Sziasztok!Ma vagy holnap estére keresek párt,lányt, jakuzzizni, masszázsra.Helyem van..
Szia/sziasztok,
Csütörtök, péntek (05.29, 05,30) estére/éjszakára Hölgy vagy Pár ismeretségét keresném találkozásra.
Hely van, előtte akár szauna, wellness is megoldható.
De, ha arról van szó utazni is tudok!
Privátban várnám az üzeneted.
Szép napot!
Csütörtök, péntek (05.29, 05,30) estére/éjszakára Hölgy vagy Pár ismeretségét keresném találkozásra.
Hely van, előtte akár szauna, wellness is megoldható.
De, ha arról van szó utazni is tudok!
Privátban várnám az üzeneted.
Szép napot!
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya megyében keresek Párt akikhez lehetne csatlakozni! Utazni tudok nincs akadály részemröl!

Sziasztok!
Van egy üres lakásom Győr belvárosában, használjuk ki!
Van egy üres lakásom Győr belvárosában, használjuk ki!
Holnap napközben nő vagy pár Fehérvár és környékéről?
Ápolt 44/185/88 normális pasi vagyok!
Ápolt 44/185/88 normális pasi vagyok!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony fiú vagyok.

Sziasztok! Holnap délelőttre keresünk egy harmadik srácot kizárólag a lány örömére, helyünk az van
Igényes tapasztalt potens férfiként, nyitott Bevállalós 50+os Biszex párokkal találkozna (Biszex hármas, cuckold, creampie, dp, bukakke, stb..stb.).
Feleség többes és dupla örömére keresünk férfit.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok holnap delelott egy kellemes par dunaujvaros es kornyeken ??
Sziasztok kiéhezett kanos pasit keresünk 3dik beszálloként. Székesfehérvár és környékén.
Szerdán NAPKÖZBEN csinos lány vagy pár társasága lennék Debrecenben. Nagyon szeretnék végre újra egy ismeretlen puncit nyalni. Írjatok, ha valóban találkoznátok is!
Sziasztok!
Most szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus párt hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, egészséges, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép napotok!
Most szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus párt hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, egészséges, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép napotok!