Beszálnek párokhoz 3iknak,irj
Lenne itt olyan hölgy, vagy pár, aki szívesen csatlakozna két 20-as éveiben járó hetero férfihez egy kellemes afterpartyra? Szívesen látjuk a csatlakozni vágyókat lakásomon.
40 es pár ma este talizna budapesten helyed legyen
Sziasztok. 50 éves nem független férfi vagyok, átlagos testmérettel. Átlagos BP. I párt, hölgyet keresek Szombat estére. Akivel akikkel kellemesen el lehet az estét, szex beszélgetés STB, ha lenne kedved kedvetek ismerkedni privát üzenetbe várom a leveleket. Laci
Normális párral barátkoznék,szintén ilyen pasi vagyok!Szívesen masszírozok is!Ápoltság ami még tenyező,a többi részlet kérdese!Jah és az sem baj,ha vlósak vagytok!
Sziasztok ffi nagy méretek minimum 20 cm?
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok.
30 éves pasikent szívesen csatlakoznék érett parhoz adatlapom alapján.
Várom privát megkeresést.
30 éves pasikent szívesen csatlakoznék érett parhoz adatlapom alapján.
Várom privát megkeresést.
Sziasztok. Kényeztetni szerető férfiként szívesen ismerkednék

Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok! Fiatal srácként a mai napra keresem partnereim. Van már tapasztalatom mint beszálló, és a IX. kerületben helyem is van. Ha a profilom alapján szimpatikusnak találtok, írjatok nyugodtan privátban.
Sziasztok
Hétvégi talikra keresek párt én 33 f mindenre nyitott vagyok, imádok hosszasan nyalni és kényeztetni 18 fazonirozott,ha érdekel írj privátban
Hétvégi talikra keresek párt én 33 f mindenre nyitott vagyok, imádok hosszasan nyalni és kényeztetni 18 fazonirozott,ha érdekel írj privátban
üdv , hozzá értő Masszőrt is keresünk !
üdv , még mindig kisméretű pasit keresünk
csak normálisan kitöltött adatlappal, képekkel írj !
csak normálisan kitöltött adatlappal, képekkel írj !
Sziasztok! Ápolt, intelligens, fiatalos férfiként szívesen ismerkednék olyan párral / házaspárral, akik alkalmanként vagy rendszeresen párkapcsolatukat színesítenék egy férfi beszállóval. Pécs-belvárosi, klímás lakásomban tudunk randizni. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
Sziasztok! Szombathelyről vagy környékéről utazni tudod hölgyet, párt keresek ma délutántól egész estére,éjjelre kellemes együttlétre. Hellyel rendelkezem. Tiszta,rendezett lakásban fogadlak (bennetek). További részletekért írj bátran.
Hétvégét Dunavarsányi nyaralónkban töltjük.Szombatra keresünk párt egymás elötti gabalyodós szexre vagy + fiút. Dunapart, medence nincsenek szomszédok stb. smile Privátban várjuk normál fotós elérhetőséges jelentkezéseteket. A délegyházi nudin is szívesen ismerkednénk
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.