Üdv!
Hölgy vagy pár előtt szívesen kiverném. Szabadban, autóban, szinte bárhol.
Ha kell utazom is. Nem gond. Privátban írj kérlek mert itt nem biztos hogy látom.
Hölgy vagy pár előtt szívesen kiverném. Szabadban, autóban, szinte bárhol.
Ha kell utazom is. Nem gond. Privátban írj kérlek mert itt nem biztos hogy látom.
Extra kitartó, állítólag jófej , laza srác vagyok
Odalent 22cm és jó vastag
180/88kg. Kék szemű,barna hajú 30 éves
Szívesen találkoznék párokkal, nőkkel
Zuglóban van helyen, de utazom Budapest +100km-t akár. Szívesen
Odalent 22cm és jó vastag
180/88kg. Kék szemű,barna hajú 30 éves
Szívesen találkoznék párokkal, nőkkel
Zuglóban van helyen, de utazom Budapest +100km-t akár. Szívesen

Sziasztok. Ma estére keresek BP-i hölgyet, pár. Én 50 éves jó kedvük BP-i, nem független pasi vagyok.
Sziasztok!
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! 174/76 kopasz, zöld szem.
Nagyobb intim!
Írjatok
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! 174/76 kopasz, zöld szem.
Nagyobb intim!
Írjatok
Sziasztok!! Kedves és nornális Párt keresek!! Hosszú távra házi barát lennék!! Utazni tudok!!
Sziasztok! Dél körül kimegyek a reptérre. Szívesen csatlakoznék párhoz.
Sziasztok! Ma esti talira utazni tudó srácokat vagy párt (max. 2 fő) keresünk (30 és 50 év között).
SWINGER YOURS Eseményei:
Június 19-én Csütörtökön-pasitöbbes swinger bulit tartunk a 9.kerületben 25-50 fő közötti létszámmal.
Június 28-án Szombaton Diósd, csak 45 év alattiaknak Youngest buli, medence, szauna, és kezdők bevezetése a swinger világba ☺️
Jelentkezni weboldalunkon tudtok swinger yours pont hu
Új vendéget videós beszélgetéssel szűrjük☺️
Június 19-én Csütörtökön-pasitöbbes swinger bulit tartunk a 9.kerületben 25-50 fő közötti létszámmal.
Június 28-án Szombaton Diósd, csak 45 év alattiaknak Youngest buli, medence, szauna, és kezdők bevezetése a swinger világba ☺️
Jelentkezni weboldalunkon tudtok swinger yours pont hu
Új vendéget videós beszélgetéssel szűrjük☺️
Ha egy kellemes kirándulást megfűszereznétek egy erotikus élménnyel. Vagy egy erotikus élményt dobnátok fel egy kis kirándulással kellemes környezetben, akkor várlak Pilisvörösváron a nyaralómban! Hölgyet, párt keresek hetero alapon kikapcsolódásra.
Ha érdekes lehet egy 45 é férfivel, nézd meg az adatlapom! Ha nem rettent el, írj üzenetet!
Ha érdekes lehet egy 45 é férfivel, nézd meg az adatlapom! Ha nem rettent el, írj üzenetet!
Beszálnek párokhoz 3iknak,irj
Lenne itt olyan hölgy, vagy pár, aki szívesen csatlakozna két 20-as éveiben járó hetero férfihez egy kellemes afterpartyra? Szívesen látjuk a csatlakozni vágyókat lakásomon.
40 es pár ma este talizna budapesten helyed legyen
Sziasztok. 50 éves nem független férfi vagyok, átlagos testmérettel. Átlagos BP. I párt, hölgyet keresek Szombat estére. Akivel akikkel kellemesen el lehet az estét, szex beszélgetés STB, ha lenne kedved kedvetek ismerkedni privát üzenetbe várom a leveleket. Laci
Normális párral barátkoznék,szintén ilyen pasi vagyok!Szívesen masszírozok is!Ápoltság ami még tenyező,a többi részlet kérdese!Jah és az sem baj,ha vlósak vagytok!
Sziasztok ffi nagy méretek minimum 20 cm?
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok.
30 éves pasikent szívesen csatlakoznék érett parhoz adatlapom alapján.
Várom privát megkeresést.
30 éves pasikent szívesen csatlakoznék érett parhoz adatlapom alapján.
Várom privát megkeresést.
Sziasztok. Kényeztetni szerető férfiként szívesen ismerkednék