Kizárólag hellyel rendelkező ( panzió, autó, erdő nem hely ! ) diszkrét kukkolhat, de ha úgy alakul beszállás is lehetséges , a szintjét egyeztetjük persze. Minimum feltétel az ápoltság,!!!!!!! válaszokat priviben, fotó nélküli anonymusok NEM. Nyilván ha nincs itt fent fotó akkor mailban kérjük a képeket. SZSZB megye Nyíregyháza ....
Szia én szivesen drága jó keményen
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 17:36
Törölt felhasználó (4782449)
VIP

Ki farkalna meg párom előtt rendesen.? Gondolom fiatal punci jobb talán? Férfiaknak leg többen kamuznak.

Sziasztok ! 39 éves nő vagyok,párom 41 éves. Régi vágyam szeretnénk megvalósítani,hogy két férfival legyek,párommal és még egy férfi. De ezt kimondottan csak úgy szeretnénk megvalósítani,ha a másik férfi egy vastag nagy farkú pasi lenne. Lehet amúgy találni itt goldengate-n ilyen pasit,és aki csatlakozna is ? Egyenlőre ez még csak egy kérdés,hogy volt akinek sikerült itt találni ? Nem kell kép meg kamu profilok köszönjünk . Szép vasáanpot nektek
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Pár mellé keresunk pluszba férfit harmadiknak most, Balatonbogláron. Valaki?
Én farkalnálak! Csak messze vagytok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 17:36
Törölt felhasználó (4782449)
VIP

Ki farkalna meg párom előtt rendesen.? Gondolom fiatal punci jobb talán? Férfiaknak leg többen kamuznak.
Hölgyeim Monor - Pilis környéke valaki kalandozni? Párokhoz is csatlakozom !! 28 eves pasi vagyok , 189cm/93 átlag testalkatú
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hölgy vagy pár,akik beszallot keresnek ma estére? Ápolt igényes 41 éves férfi vagyok!Helyem is van akár! Budapest és Pest megye!!Valaki esetleg?
Hölgyeim Monor - Pilis környéke valaki kalandozni? Párokhoz is csatlakozom !! 28 eves pasi vagyok , 189cm/93 átlag testalkatú
Sziasztok! Igényes, fiatal srácként keresem párok társaságát Budapesten a mai nap. Többesben van már tapasztalatom. Ha szimpatikusnak találtok, és úgy érzitek beleférek az elképzeléseitekbe, írjatok bátran.
Sziasztok !! Monor és Pilis környéke hölgyeim valaki kalandozni ? Párokhoz is szívesen csatlakozom !! 28 éves pasi vagyok 189cm/92 átlag testalkatú . Kellemes idő töltés
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok !! Monor és Pilis környéke hölgyeim valami kalandozni ? Párokhoz is szívesen csatlakozom !! 28 éves pasi vagyok 189cm/92 átlag testalkatú . Kellemes idő töltés
Sziasztok! 50es sportos intelligens pasiként párhoz csatlakoznék! Hajdú-Bihar megye.

Sziasztok, normális, ápolt párral ismerkednék Bp-en. 47 éves 183/87 hetero pasi vagyok.
Sziasztok. Van olyan Hölgy vagy Pár Szigetszentmiklós és környékén aki szívesen kalandozna egy Középkorú Férfivel?
Szivesen ismerkednék csatlakoznék. Cuckold ,masszázs. Szombaton napközbe nálam is