Sziasztok! Hellyel rendelkező Nyiregyi férfi Párt keres teltség nem gond és ha kezdők vagytok
Sziasztok
29 éves, az átlagosnál valamelyest nagyobb mérettel rendelkező, többesben tapasztalt Budapesti srác vagyok.
Budapesten vagy vonzáskörzetében keresek hölgyet vagy párt maximális tisztelet és diszkréció mellett.
Amennyiben nyitott vagy/vagytok rá, beszéljük meg a továbbiakat privátban.
Szép napot mindenkinek!
29 éves, az átlagosnál valamelyest nagyobb mérettel rendelkező, többesben tapasztalt Budapesti srác vagyok.
Budapesten vagy vonzáskörzetében keresek hölgyet vagy párt maximális tisztelet és diszkréció mellett.
Amennyiben nyitott vagy/vagytok rá, beszéljük meg a továbbiakat privátban.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya megyében szívesen csatlakoznék Párhoz utazni is tudok !
32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem! Kor alkat nem számit! Ha érdekes vagyok várom a privát üziket

Sziasztok
Igényes tapasztalt potens férfiként nyitott párokkal tálkoznék (cuckold, creampie, bukakke, dp, stb..stb.).
Sziasztok. Péntektől vasárnapig Bükfürdőn pihenünk és szaunázunk. Szívesen ismerkedünk korunkbeli fiatalos párral vagy férfival. Esetleg keresünk a környéken masszőrt aki a férj jelenlétében megmasszírozná a hölgytagunkat. Jobb lenne ha képzett masszőr lennél. Válaszokat privátban kérünk. Köszönjük
Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!BP.,és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!BP.,és környéke!
Kizárólag hellyel rendelkező ( panzió, autó, erdő nem hely ! ) diszkrét kukkolhat, de ha úgy alakul beszállás is lehetséges , a szintjét egyeztetjük persze. Minimum feltétel az ápoltság,!!!!!!! válaszokat priviben, fotó nélküli anonymusok NEM. Nyilván ha nincs itt fent fotó akkor mailban kérjük a képeket. SZSZB megye Nyíregyháza -
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!BP.,Dél-Pest megye!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!BP.,Dél-Pest megye!
Sziasztok! 60 plusszos hölgyet,vagy párt keresek ff nek!
Jászberény ill környékéről hölgy vagy pár ?beszallok ,többit privinn
Ma pár a közelben?
Zala megyei biszex part keresek duplan puncira es part szopatni
Párokhoz csatlakoznêk

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként ismerkednék egy szimpatikus párral, akik a szabdságukat Keszthely-Fonyód környékén töltik…
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.