Sziasztok! Holnap, szombaton délelőtt kalandoznék egy igényes, diszkrét párral hármasban. Kecskemét-Szeged-Békéscsaba vonalon, de bárhonnan írhattok a dél Alföldről, meglátogatlak Titeket szívesen. Egy bevállalós pár minden kívánságát örömmel teljesíteném. Privátban írjatok, ha lenne kedvetek egy kis mókához holnap, azaz szombat délelőtt!
Miskolci pár partnere lennék, akár ma este is.
Jelen!
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2025. 08. 15. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hètvègèn ráèrő fèrfi,akinek van fent kèpe?
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék 3.-nak, feleség dupla élveztetésére. Akár ma este is, hellyel és tapasztalattal rendelkezem
(BP, 14. ker). Egyszerűség kedvéért írjatok viber számot.
Párhoz csatlakoznék 3.-nak, feleség dupla élveztetésére. Akár ma este is, hellyel és tapasztalattal rendelkezem

Nagyobb korkülönbséget kedvelő Hölgy - Lány - Pár társaságát keresem. Én 50 - es Férfi vagyok. Te - Ti lehetőleg 20-30 év között vagy 60 év felett legyél - legyetek.
Sziasztok. Hölgyek, párok akik igényes, sportos pasi társaságot keresnek, exkluzív környezetben azok írjanak bátran! Nem harapunk.

Ma estére keresünk haverommal párt vagy lányt
Budapesten
És környékén
Jófej, laza 30 éves srácok vagyunk. Kék szem barna haj..
Budapesten
És környékén
Jófej, laza 30 éves srácok vagyunk. Kék szem barna haj..
Sziasztok cuckoldra illetve 3 szexre hetero alapon sportos nagyobb intimel férfit illetve férfiakat keresünk, utazni ill fogadni tudjon .Kor max 45 év de inkább a fiatalabb korosztalyt preferáljuk.Akar heti renszeresegel A foly viber.puszi mindenkinek
Én jelentkezek ,szívesen benne vagyok
(Ez egy válasz Fanni üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 14. csütörtök 10:59

1-2-3 fős haveri társaság létezik itt?
Nem igaz hogy senki nem akar egy kisebb gangban partit…
Nem igaz hogy senki nem akar egy kisebb gangban partit…
Sziasztok! Ma este keresünk jó farkú srácot aki fogadni is tud!
Sziasztok! Mai nap csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére.
Ma este szívesen találkoznèk egy párral ismerkedni,akár hosszú távra is. Sajnos csak 22:00 -től èrek rá munka miatt. Budapesti,35 èves, sportos, nagy farkú pasi vagyok. Ha lenne kedvetek találkozni,akkor írjatok.
Èn nem irtam nektek fotót sem küldtem a farkamról és bisex sem vagyok házas sem vagyok, párban sem vagyok, nem is kértem volna fotót mert élöben kell látni egymást. Ugyhogy szerencsére van kivétel!
(Ez egy válasz markansferfi üzenetére (2025. 08. 15. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 15. péntek 08:48

Köszönjük a megkereséseket, ami döbbenetes.
- 28 pasi jelentkezőből 26 csak a farkáról küldött képet, vagy azt kérte mi küldjünk.
- A fele házasságban/kapcsolatban levő férfi, aki csak félre akar d*gni.
- több mint fele, párban hirdet itt, de közben szólóban is megkeresett..
Ennyi igénytelenséget, csakis d*ugni akarást rég láttam. Hát köszönjük, de egyelőre ezekből nem kérünk. Uraim, nem a f*rkatok számít első körben. Pláne, ha csak arról van fotó. Ja ti ezt nem tudjátok azt látni. Ezért tartotok ott, ahol.
- 28 pasi jelentkezőből 26 csak a farkáról küldött képet, vagy azt kérte mi küldjünk.
Ennyi igénytelenséget, csakis d*ugni akarást rég láttam. Hát köszönjük, de egyelőre ezekből nem kérünk. Uraim, nem a f*rkatok számít első körben. Pláne, ha csak arról van fotó. Ja ti ezt nem tudjátok azt látni. Ezért tartotok ott, ahol.
Mint mi ..
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2025. 08. 15. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 15. péntek 14:36

Úgy látszik még ti is hisztek a mesékben .............
Úgy látszik még ti is hisztek a mesékben .............
(Ez egy válasz markansferfi üzenetére (2025. 08. 15. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Hetero alapon párhoz szívesen csatlakozom. Balaton déli partján helyem van, utazni tudok. Többesben tapasztalattal rendelkezem!
Hetero alapon párhoz szívesen csatlakozom. Balaton déli partján helyem van, utazni tudok. Többesben tapasztalattal rendelkezem!
Sziasztok! Hétvégén gyöngyösön leszek. Lenne ott fiatal lány, vagy pár akivel összehozhatunk valamit?
Szia! Tegnap és ma is írtam, ezidáig semmi válasz. A nem is egy válasz. Még annyit, hogy nem küldtem a farkamról képet és nem is kértem. Kitöltött, úgy érzem értelmesen adatlapom van, képekkel.

Sziasztok párt vagy lányt keresek ma estére. Akár szexről mentes tali is szóba jöhet kis beszélgetés. De lehet csak simogatás ujjazas farokveres vagy kukkolas de akár 3as szex is .utazni tudok akár nálatok vagy szabadban is talalkozhatunk.nograd Pest megye csak párok vagy lányok.