Sziasztok,
Párokkal szeretnék ismerkedni, masszírozni tudó 31 éves hetero férfi, cuckold, hetero hármas.
Párokkal szeretnék ismerkedni, masszírozni tudó 31 éves hetero férfi, cuckold, hetero hármas.
Sziasztok
Keszthelyen Párt illetve Hölgyet fogadnék akár több napra is
Szép napot
Keszthelyen Párt illetve Hölgyet fogadnék akár több napra is
Szép napot
Sziasztok csütörtök vagy péntek egy kedves pár hölgy tagját finoman érzékien megmasszíroznám esetleg finoman nyelvemmel izgatnám Berényben kedves ápolt intelligens diszkrét pasi vagyok
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyékén
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Jelige: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Sziasztok! Keresünk kizárólag a lány örömére egy srácot, Újpestiek vagyunk.
Keresünk korunkbeli 35-45 éves pasit 3.-nak hetero alapon párom kényeztetésére Dél -Pest ,Pest.megyén belül.
Sziasztok! Nyiregy környéki pár ? Akár kezdők Helyem lenne
Sziasztok. Ma reggel 8-tol oks lenne kb 1 órát,illetve este tüzijaték előtt,alatt....
Sziasztok! Ma i születésnapos szexhez keresek kedves hölgyet csendes otthonomban egész nap Gödöllőn. Várom leveled.Köszönöm!
Sziasztok
Budapesten párhoz csatlakoznék a hölgy öromére
36 éves sportos, jóképünek tartott férfi vagyok .
Rendelkezem tapasztalattal a többes terén
Várom a jelentkezőket

Budapesten párhoz csatlakoznék a hölgy öromére
36 éves sportos, jóképünek tartott férfi vagyok .
Rendelkezem tapasztalattal a többes terén
Várom a jelentkezőket

Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Dél Pest megyében keresünk párt főleg de igényes fiatal srácot is akár vagy szóló lányt. Fiatal sexy sportos igényes pár vagyunk. Várjuk a jelentkezőket
Sziasztok ! Veszprem kornyeken vki?
Holnapra egy finom kaland?
Sziasztok. Most vagány pasit keresünk aki nem fél kezdeményezni