Sziasztok! Holnap estére keresnénk pasit vagy párt adatlapunknak megfelelően! Csak olyanok írjanak akik komolyan is gondolják és mernek találkozni! Szép napot mindenkinek!

Sziasztok!
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére. Eger-Gyöngyös-Hatvan és környékein..
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Van egy üres lakásom Győrben. Kihasználnám valakivel, valakikkel holnap, azaz péntek délelőtt!
Baranyaban vastag farok felesegem szamara ?
Csak hetero alapon
Azt monta nekem szex kozben hogy szet lovagolna egy nagy vastag faszt
Es hogy szeretne a kettosbehatolast
ha a leirtak rad illenek irj puszi
(helyunk nincs :(
Csak hetero alapon

Azt monta nekem szex kozben hogy szet lovagolna egy nagy vastag faszt
Es hogy szeretne a kettosbehatolast

ha a leirtak rad illenek irj puszi

Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére. Eger-Gyöngyös-Hatvan és környékei..
Gátlástalan rámenős pasi péntek este?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2025. 08. 23. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!! Most Szombat este keres valaki egy Bp-i pasit?
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Ma estére vagy inkább hosszu távon keresunk kisfarku pasit hármasra Baján. Messzirol ne irj és csak kis mérettel
Hölgyeket, párokat maszíroznék budapesten
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
(Ez egy válasz Steeven40 üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 04:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 28. csütörtök 04:28

Sziasztok. Szombaton délelőtt Egerben leszek. Szívesen csatlakoznék párhoz vagy szóló hölgyhöz.
Sziasztok!
Tapasztalt srácként most hétvégén fogadnék párt vagy csatlakoznék privát swinger buliba.
Tapasztalt srácként most hétvégén fogadnék párt vagy csatlakoznék privát swinger buliba.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Pénteken délelőtt Debrecenben tartózkodom és erre az alkalomra keresek egy szimpatikus párt hármas együttlétre.
Az adatlapomon minden megfelel a valóságnak, a szándékaim teljesen komolyak és maximálisan diszkrét, igényes vagyok.
Kérem, hogy csak komoly szándékkal, kellő elhatározással írjatok. Köszönöm!
Várom a jelentkezéseteket!
Pénteken délelőtt Debrecenben tartózkodom és erre az alkalomra keresek egy szimpatikus párt hármas együttlétre.

Az adatlapomon minden megfelel a valóságnak, a szándékaim teljesen komolyak és maximálisan diszkrét, igényes vagyok.
Kérem, hogy csak komoly szándékkal, kellő elhatározással írjatok. Köszönöm!
Várom a jelentkezéseteket!

Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika , miskolc és környéke☺️
Sziasztok. Szombaton délelőtt Egerben leszek. Szívesen csatlakoznék párhoz vagy szóló hölgyhöz.